ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα


15 Ιουνίου 2015

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου όπου το σώμα μας απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Με απώτερο σκοπό μία όμορφη, μαυρισμένη επιδερμίδα, πρέπει όχι μόνο να την προετοιμάσουμε και να την προστατεύσουμε αλλά και να την φροντίσουμε με βάση τις νέες συνθήκες των καλοκαιρινών μηνών. Προτεραιότητα λοιπόν για την σωστή περιποίηση του σώματος είναι η ενυδάτωση.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του σώματός μας είναι εκτεθειμένο, αφού το summer look απαιτεί σορτσάκια, crop tops και αέρινα φορέματα, όλες οι γυναίκες επιζητούμε μία απαλή και μεταξένια επιδερμίδα. Όμως ο ήλιος και η θάλασσα αφυδατώνουν το δέρμα με αποτέλεσμα να χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση, η οποία τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες γίνεται επιτακτική ανάγκη. Εξάλλου όταν η επιδερμίδα είναι σωστά ενυδατωμένη, αναδεικνύεται και το μαύρισμα, ενώ το δέρμα φαίνεται πιο υγιές και λαμπερό.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να εξασφαλίσετε στην επιδερμίδα σας τα απαιτούμενα επίπεδα ενυδάτωσης αλλά και να τα διατηρεί είναι το αγαπημένο λαδάκι JOHNSON’S® Baby Oil. Σίγουρα όλες έχουμε ένα τέτοιο μπουκαλάκι στο μπάνιο μας και έχουμε ανακαλύψει τα πολλαπλά του οφέλη και την πολυχρηστικότητά του. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά το κάνει ξεχωριστό είναι η βαθιά ενυδάτωση και η μεταξένια αίσθηση που προσφέρει στην επιδερμίδα αφήνοντας μία βελούδινη υφή.

johnsonspreviewTIP_revised_final

How to:

Μετά το ντους και αφού το σώμα είναι ακόμα βρεγμένο απλώνουμε μία ικανοποιητική ποσότητα JOHNSON’S® Baby Oil, επιμένοντας στα γόνατα, τους αγκώνες αλλά και τα σημεία που αισθανόμαστε πιο ξηρά. Σκουπίζουμε απαλά και το JOHNSON’S® Baby Oil θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα, σφραγίζοντας 10 φορές περισσότερη υγρασία από ένα απλό ενυδατικό γαλάκτωμα. Επιπλέον, το μαυρισμένο δέρμα θα είναι μοναδικά απαλό και θα δείχνει λαμπερό και όμορφο, έτοιμο για τα μίνι φορέματα ή τα sexy shorts!