ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Αναζωογονείστε την αφυδατωμένη επιδερμίδα


23 Ιουνίου 2015

johnsonspreviewTIP_afudatwmeniepidermid.jpg

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος όπου όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Όμως, η πολύωρη έκθεση στον ήλιο χρειάζεται προσοχή και όχι μόνο για τις γνωστές αρνητικές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας αλλά και για την αφυδάτωση που προκαλείται στην επιδερμίδα από το θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με τον ήλιο.

Μία αφυδατωμένη επιδερμίδα, το μόνο που χρειάζεται είναι πλούσια, βαθιά και εντατική ενυδάτωση. Πολλές φορές τα σημάδια της αφυδάτωσης μπορεί να μην είναι εμφανή, άλλες πάλι φορές η επιδερμίδα “φωνάζει” για ενυδάτωση. Κι αυτό θα το καταλάβετε όταν δείτε σημεία στο σώμα ή το πρόσωπό σας να είναι λίγο άγρια στην υφή ή ακόμα κι όταν αισθάνεστε έντονη δίψα.

Για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την αφυδάτωση της επιδερμίδας σας φροντίστε να πίνετε νερό ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον 8-10 ποτήρια ημερησίως. Έπειτα εξασφαλίστε στην καθημερινή σας διατροφή άφθονα φρούτα, χυμούς και λαχανικά, τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό. Τέλος, αλλάξτε τη ρουτίνα της ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος τους καλοκαιρινούς μήνες και βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα που θα ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

johnsonspreviewTIP_afudatwmeniepidermid

Για να πετύχετε τα υψηλότερα επίπεδα ενυδάτωσης του σώματός σας χρησιμοποιείστε λάδι αντί για κρέμα σώματος. Δοκιμάστε το JOHNSON’S® Baby Oil μετά το ντους και σε βρεγμένη επιδερμίδα και σφραγίστε τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Το δέρμα σας θα είναι απαλό και λαμπερό ακόμα και στα σημεία που πριν έδειχνε αφυδατωμένο.