ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Ενυδάτωση: Το Α και το Ω μίας απαλής επιδερμίδας


6 Ιουλίου 2015

1194.jpg

Είναι γνωστό πια ότι η ενυδάτωση αποτελεί τη βάση για ένα λαμπερό, υγιές και νεανικό δέρμα. Αυτό φυσικά ισχύει τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Η σωστή ενυδάτωση λοιπόν είναι το κλειδί και το πρώτο βήμα περιποίησης της επιδερμίδας.

Το καλοκαίρι λοιπόν, η επιδερμίδα επιζητά πιο βαθιά ενυδάτωση και κυρίως στο σώμα. Του χειμερινούς μήνες το σώμα, όντας καλυμμένο με ρούχα, προστατεύεται από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι ο καιρός και το καυσαέριο, επομένως τα απαιτούμενα επίπεδα ενυδάτωσης καλύπτονται πιο εύκολα. Τις ζεστές, καλοκαιρινές μέρες όμως, οι ανάγκες αυξάνονται, καθώς το σώμα είναι καθημερινά εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα στον ήλιο. Αυτό κάνει σαφές ότι η υγρασία της επιδερμίδας μειώνεται και το δέρμα διψάει για ενυδάτωση.

johnsonspreviewTIP_plousiaenudatwmeniepid

Πως θα χαρίσετε στο δέρμα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται; Τα βήματα είναι απλά! Ξεκινήστε με ένα χλιαρό ντους. Το ζεστό νερό προκαλεί αφυδάτωση στην επιδερμίδα και λόγω της καλοκαιρινής ζέστης το δροσερό νερό είναι “ευπρόσδεκτο”. Μόλις βγείτε και η επιδερμίδα είναι ακόμα νωπή απλώστε ένα πλούσιο, ενυδατικό λάδι σε όλο το σώμα. Δοκιμάστε το JOHNSON’S® Baby Oil και νιώστε την απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψης στην επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς της τα επίπεδα υγρασίας που έχει ανάγκη!

*Το λάδι είναι ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση ακόμα και της πιο ξηρής επιδερμίδας.