ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

To μυστικό για νεανικό δέρμα μετά το μπάνιο


8 Ιουλίου 2015

johnsonspreviewTIP_neanikiepidermida.jpg

H περιποίηση του δέρματος μετά το μπάνιο είναι απαραίτητη και αυτό γιατί η επιδερμίδα έχει τις ίδιες ανάγκες ενυδάτωσης με τον οργανισμό για να διατηρείται νεανική, ελαστική και απαλή. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η έκθεση στον ήλιο και τα μπάνια στη θάλασσα είναι δύο παράγοντες που αφυδατώνουν το δέρμα με κίνδυνο να δείχνει θαμπό και γερασμένο. Επειδή όμως δε γίνεται να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας shorts και φορέματα αλλά ούτε και να χάσετε τη λάμψη της επιδερμίδα σας μπορείτε να την εξασφαλίσετε αφιερώνοντας στον εαυτό σας λίγα λεπτά μετά το μπάνιο.

johnsonspreviewTIP_neanikiepidermida

Το JOHNSON’S® Baby Oil έχει δοκιμαστεί όσο κανένα αποδεικνύοντας όλα αυτά τα χρόνια ότι χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια αίσθηση αναδεικνύοντας την απαλότητα και τη διάφανη λάμψη της. Επίσης είναι το μοναδικό που ενυδατώνει 10 φορές περισσότερο από άλλες λοσιόν, ενώ παράλληλα δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, χάρη στην λεπτή υφή του. Εφαρμόστε το μετά το ντους πριν σκουπιστείτε για να σφραγίσετε 10 φορές περισσότερη υγρασία για ένα ακόμη πιο νεανικό δέρμα.

Extra info: Μην ξεχνάτε ότι η βαθιά και εντατική ενυδάτωση είναι η βάση για την αντιγήρανση της επιδερμίδας και υπεύθυνη για την νεανική της όψη!