ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Beauty files: Τα must-have items του νεσεσέρ


21 Ιουλίου 2015

d636a77691f34735719e84ee07d738a9.jpg

Το πρώτο και βασικό συστατικό περιποίησης τόσο του προσώπου όσο και του σώματος το καλοκαίρι είναι η ενυδάτωση. Βαθιά και πλούσια ενυδάτωση μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα που θα δείχνει άψογη με τα καλοκαιρινά ρούχα. Οπότε δεν χρειάζεται να παραγεμίσετε φέτος το νεσεσέρ του καλοκαιριού με ένα σωρό προϊόντα.

Φροντίστε την αντιηλιακή σας προστασία και την ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος. Φυσικά, μην παραμελήσετε τα μαλλιά σας. Το αλάτι και η πολύωρη έκθεση στον ήλιο σκληραίνουν την τρίχα και τα αφυδατώνουν με αποτέλεσμα να χάνουν την λάμψη τους. Κάντε check στην παρακάτω λίστα και απολαύστε το καλοκαίρι μένοντας ενυδατωμένες και διατηρώντας την επιδερμίδα σας λαμπερή!

✓Ενυδατική κρέμα προσώπου

✓Αντιηλιακή προστασία για πρόσωπο και σώμα

✓Brumisateur για να μένετε ενυδατωμένες όλες τις ώρες της ημέρας

Ένα απαλό scrub για να αποφορτίζεται την επιδερμίδα σας τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα

johnsonspreviewTIP_mustitem

✓Ενυδατική κρέμα ή λάδι σώματος για να διατηρήσετε μία εμφανώς λαμπερή και απαλή επιδερμίδα σε όλο το σώμα. Για να είστε σίγουρες ότι το δέρμα σας θα καλύψει όλες τις ανάγκες του για ενυδάτωση πάρτε μαζί σας το αγαπημένο λάδι JOHNSON’S® Baby Oil. Απλώστε το σε βρεγμένη επιδερμίδα μετά το ντους κι απολαύστε τη βελούδινη υφή που θα αφήσει στο σώμα σας.

Extra tip: Δεν χρειάζεστε επιπλέον λαδάκι για τα μαλλιά σας. Μερικές σταγόνες από το JOHNSON’S® Baby Oil στις άκρες θα τα ζωντανέψουν!