ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Ενυδάτωση: Το κλειδί για μία νεανική επιδερμίδα


23 Ιουλίου 2015

can-bang-nuoc-de-duong-da5-Copy.jpg

Η βάση της αντιγήρανσης είναι αναμφίβολα η σωστή και βαθιά ενυδάτωση. Αυτό ισχύει τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Η αφυδατωμένη επιδερμίδα εξάλλου αποκτά γρηγορότερα μία γερασμένη όψη, αφού χάνει τη λάμψη της και την απαλότητά της. Τους καλοκαιρινούς μήνες αυτό είναι πιο εύκολο να συμβεί αφού ο ήλιος αφυδατώνει το δέρμα κάνοντας να φαίνεται θαμπό και αφαιρώντας του κάθε σημάδι υγείας.

Όσο περισσότερο μπορούμε λοιπόν πρέπει να βοηθάμε και να “ποτίζουμε” την επιδερμίδα μας με στοιχεία που της προσφέρουν υψηλά ποσοστά ενυδάτωσης τα οποία και έχει ανάγκη. Πρέπει λοιπόν να ξεκινήσουμε από τη διατροφή, η οποία πρέπει  να συμπεριλαμβάνει καθημερινά, φρούτα, χυμούς, σαλάτες και γενικότερα τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό. Φυσικά καταναλώνουμε απαραιτήτως τα 8-10 ποτήρια νερό και δεν ξεχνάμε ποτέ να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα κατ’ ευθείαν με ένα προϊόν, όπως κρέμα σώματος ή λάδι.

johnsonspreviewTIP_epidermidapoulampei

Καλό είναι να προτιμήσετε το λάδι για το σώμα, ακόμα κι αν δεν είναι ξηρή η επιδερμίδας, αρκεί να βρείτε ένα που δεν θα αφήνει λιπαρότητα και θα απορροφάται αμέσως από το δέρμα. Το JOHNSON’S® Baby Oil είναι ιδανικό για να σφραγίζετε τα απαιτούμενα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και να το διατηρείτε λαμπερό και απαλό. Εφαρμόστε μετά το ντους σε νωπή επιδερμίδα και εξασφαλίστε 10 φορές περισσότερη υγρασία στο σώμα.