ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Μεταξένια επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση!


27 Ιουλίου 2015

jb_hydration-1.jpg

Αυτό που επιδιώκει κάθε γυναίκα είναι μία απαλή, νεανική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες το σώμα έχει προτεραιότητα αφού μεγάλο μέρος του μένει ακάλυπτο με τα κοντά φορέματα, τα σορτσάκια και τα εξώπλατα tops. Επομένως, πολλές φορές επιστρατεύουμε χίλια δυο μπουκαλάκια για να διατηρήσουμε το δέρμα μας απαλό, αφού ο ήλιος και η θάλασσα προκαλούν αφυδάτωση και δημιουργείτε η ανάγκη για περισσότερη φροντίδα και πιο βαθιά ενυδάτωση.

13_johnsonspreviewTIP_metaxeniaeidermida

Ωστόσο υπάρχει λύση γα να αποκτήσουμε μεταξένια, υγιή επιδερμίδα χωρίς κόπο, με μία μόνο κίνηση. Το JOHNSON’S® Baby Oil  αποτελεί πια τον απαραίτητο σύμμαχο –ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες-για την επιδερμίδα μας, καθώς προσφέρει απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψης.

Ο τρόπος χρήσης του είναι μοναδικό και κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το JOHNSON’S® Baby Oil. Απλώστε το μετά το ντους ή το μπάνιο στη βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα και εξασφαλίστε 10 φορές περισσότερη υγρασία. Η απόλυτη αίσθηση απαλότητας θα σας κάνει τη λαμπερή επιδερμίδα σας ακαταμάχητη!