REAL LIFE

The Crown: «Άγχος» στα γυρίσματα για το μοιραίο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι


JTeam

13 Οκτωβρίου 2022

 The Crown: «Άγχος» στα γυρίσματα για το μοιραίο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι
Άγχος κυριαρχεί στα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς του Netflix, The Crown, καθώς η παραγωγή προετοιμάζεται για τα γυρίσματα των μοιραίων σκηνών που καταλήγουν στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι πριν από είκοσι πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς του Netflix, The Crown, γυρίζει αυτή την περίοδο τα επεισόδια που θα παρουσιάσουν τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana και ήδη συνεργείο και καστ βρίσκονται σε κατάσταση έντονης προετοιμασίας και άγχους.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα ολοκληρωθεί μέσα σε δύο εβδομάδες, με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι να υποδύεται την Diana και σε αυτόν τον έκτο κύκλο της σειράς.

Ο Πίτερ Μόργκαν, δημιουργός του The Crown, έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι το ίδιο το δυστύχημα δεν θα παρουσιαστεί στη σειρά. Μάλιστα, η παραγωγή δήλωσε ότι «η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ενώ συνεχίζουμε ήρεμα, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα άγχος, μια αίσθηση ότι είμαστε στα άκρα. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία γύρω από αυτό το θέμα».

Και μπορεί το ίδιο το τροχαίο να μην προβληθεί στην σειρά, αλλά οι θεατές θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα γεγονότα πριν και μετά το δυστύχημα. «Το αυτοκίνητο θα φεύγει από το Ritz μετά τα μεσάνυχτα με τους παπαράτσι να το ακολουθούν και μετά θα παρουσιαστεί το αποτέλεσμα με τον Βρετανό Πρέσβη στη Γαλλία να μιλάει με το Υπουργείο Εξωτερικών», ανέφερε μέλος της παραγωγής.

Διαβάστε την συνέχεια στο monopoli.gr