REAL LIFE

Το τέλειο δώρο για τη φίλη που έγινε πρόσφατα μαμά


Branded Content Team

15 Δεκεμβρίου 2023

Το τέλειο δώρο για τη φίλη που έγινε πρόσφατα μαμά
Ο μάρσιπος Mini της BabyBjörn εστιάζει στην απλότητα, ώστε οι γονείς να εστιάζουν στο δέσιμο με το μωρό τους, αφού ένα νεογέννητο έχει ανάγκη την επαφή ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Ψάχνεις χριστουγεννιάτικο δώρο για την κολλητή που έγινε μανούλα; Ο μάρσιπος Mini είναι μικρός, μαλακός και εύκολος στη χρήση, ιδανικός για να μεταφέρει, να νανουρίζει ή να ηρεμεί το μωρό ο γονιός. Διαθέτει άνετη και εργονομική θέση από μαλακά και άνετα υλικά. Εύκολο να φορεθεί και να βγει χωρίς βοήθεια, αλλά και να ρυθμιστεί όσο το παιδί μεγαλώνει, για την άνεση τόσο του γονιού όσο και του παιδιού.

Ο μάρσιπος Mini φέρνει το παιδί κοντά στην καρδιά του γονιού στην αρχή που κοιτά προς το στήθος του (0/5-6 μηνών) με σωστή στήριξη πλάτης και κεφαλής και αργότερα γυρίζει και κοιτά προς τα εμπρός για να απολαμβάνει τον κόσμο!

Jenny.Gr

Χαρακτηριστικά:

  • Όλα τα υφάσματα έχουν ελεγχθεί και πληρούν τις προδιαγραφές Oeko-Tex Standard 100, class 1
  • Πληροί τις απαιτήσεις ασφαλείας του προτύπου EN 13209-2:2015
  • Πλένεται στο πλυντήριο.
  • Έχει σχεδιασθεί σε συνεργασία με παιδιάτρους για να εξασφαλίσει άριστη στήριξη κεφαλής, πλάτης και ισχύων
  • Ύφασμα 80% polyester,16% βαμβάκι, 4% elastan
  • Κατάλληλο από 0-12 μηνών ή από 3,2 έως 11 κιλά

Jenny.Gr

Λίγα λόγια για την BabyBjörn

Ο ιδιοκτήτης της BabyBjörn, Bjorn Jakobson, ίδρυσε την εταιρεία το 1961 με έναν ξεκάθαρο σκοπό, να κάνει την ζωή πιο εύκολη για τις νέες οικογένειες με μικρά παιδιά, αναπτύσσοντας ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας για βρέφη και νήπια από 0-3 ετών.

Σήμερα, παραμένει μία οικογενειακή σουηδική επιχείρηση, αλλά διαθέτει πλέον τα προϊόντα της σε όλον τον κόσμο, αφού το αρχικό concept της άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, ακριβώς όπως και η ποιότητα των προϊόντων της.

Advertorial