REAL LIFE

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Εσύ είσαι;


Branded Content Team

11 Δεκεμβρίου 2023

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Εσύ είσαι;
Η σημαντικότητα της διατροφής των τετράποδων φίλων μας

Όσοι έχουν την τύχη να μοιράζονται τη ζωή τους με ένα κατοικίδιο και συγκεκριμένα με έναν σκύλο, γνωρίζουν καλά πως θα ήταν αισθητά πολύ διαφορετική χωρίς αυτόν. Δεν είναι τυχαία ο «καλύτερος φίλος του ανθρώπου». Η ανιδιοτελής αγάπη, η πίστη, η απόλυτη συντροφικότητα, η παρηγοριά και η χαρά που προσφέρει ένας σκύλος στον άνθρωπό του, φέρουν θετικό αντίκτυπο στην ζωή, στην υγεία και στην ψυχολογία αποδεδειγμένα. Το πραγματικό ερώτημα είναι εάν ο άνθρωπος είναι ο καλύτερος φίλος του σκύλου προσπαθώντας έμπρακτα, με τη δική του σειρά, να αναβαθμίσει με κάθε τρόπο τη ζωή του.

Η τροφή του σκύλου παίζει καταλυτικό ρόλο στην υγεία, την ευεξία και τη διάθεση του. Το γεγονός αυτό κάνει κάθε σκυλο-γονέα να έχει ως απώτερο σκοπό την προσφορά γευμάτων που συμπεριλαμβάνουν όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για την υγεία του ενώ παράλληλα να προσφέρουν γεύση και απόλαυση. Αυτό είναι μία διαδικασία που απαιτεί τεχνογνωσία και χρόνο. Για τον λόγο αυτό, το petchef προσφέρει, με τις υπηρεσίες του, τον απόλυτο συνδυασμό για να αναβαθμιστεί η ζωή του σκύλου εύκολα και απλά, προσφέροντας μαγειρεμένο φαγητό από φρέσκα υλικά χωρίς τεχνίτες προσθήκες και συντηρητικά που κάνουν τους μικρούς φίλους να «ερωτεύονται» την κάθε τους μπουκιά και να μην «ζηλεύουν» συνεχώς τα δικά μας γεύματα.

Φέρνοντας μία φρέσκια ματιά στο φαγητό του σκύλου, το petchef δημιουργεί εξατομικευμένα πλάνα διατροφής με την καθοδήγηση κτηνιάτρων-συνεργατών. Μαγειρεύοντας γεύματα απλά, υγιεινά, νόστιμα με διαλεχτή πρώτη ύλη για τους τετράποδους φίλους τα φέρνουν στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα. Μέσα από την ιστοσελίδα του petchef μπορεί κανείς ακολουθώντας 3 βήματα να φέρει υγεία, ποικιλία, νοστιμιά και επιπλέον χαρά στην καθημερινότητα του σκύλου του. Μοσχάρι, κοτόπουλο, ψάρι συνοδευόμενα από φρέσκα λαχανικά και φρούτα όπως γλυκοπατάτα, μήλο, καρότο, kale αλλά και ρύζι, κουρκουμά, κα., θα κάνουν και εσάς να τα ζηλέψετε αφού μάλιστα είναι τόσο ασφαλή που μπορεί να τα καταναλώσει και ο άνθρωπος.

Ποια είναι τα οφέλη του μαγειρευτού φαγητού για τους σκύλους; Η απάντηση είναι «αμέτρητα»…αλλά ας εξετάσουμε τα πιο σημαντικά από αυτά. Ο Δρ. Ζεράρντ Λιππέρτ αναφέρει στην έρευνά του ότι οι σκύλοι που τρέφονται με φρέσκα υλικά και διαλεγμένες πρώτες ύλες επιμηκύνουν τη ζωή τους κατά 32 μήνες. Παράδειγμα-πρότυπο είναι η ιστορία του γηραιότερου σκύλου του κόσμου, Bobi, ο οποίος, σύμφωνα με το Guinness, έτρωγε αποκλειστικά μαγειρευτό φαγητό. Επιπλέον είναι εξαιρετικά εύπεπτη τροφή και ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό. Αισθητές είναι οι βελτιώσεις στο τρίχωμα αλλά και στην ενέργεια και όρεξη του σκύλου.

Η κτηνιατρική ομάδα, ακολουθώντας όλα τα πρότυπα του FEDIAF (European Pet Food Industry Federation) για τροφές σκύλων σε όλα τα στάδια της ζωής τους, σε συνεργασία με την εμπειρία και αφοσίωση της ομάδα του petchef έχουν δημιουργήσει το no1 delivery μαγειρευτού φαγητού στην χώρα για σκύλους, προσφέροντας τους μία υπηρεσία που λατρεύουν αλλά εξυπηρετεί και εμάς αφού λύνει τα χέρια, έχοντας με ένα κλικ υγιεινό μαγειρεμένο φαγητό με φρέσκα υλικά για τους φίλους της ζωής μας.

Όταν ρωτήσαμε τον CEO και συνιδρυτή του petchef αλλά και πατέρα του Μπούμπη (Μαλτέζ, 14 ετών), Απόστολο Πασχάλη, σχετικά με τα κατοικίδια και το pet wellness στην Ελλάδα, εκείνος μας απάντησε: «Η Ελλάδα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες σε αριθμό κατοικίδιων στην Ευρώπη με 1 στα 6 σπίτια να έχουν τουλάχιστον ένα σκύλο. Οι νεότερες γενιές αντιλαμβάνονται επίσης τον σκύλο τους ως ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας — αν όχι το πιο σημαντικό! Καθώς η κατανόηση μας για την υγεία και την ευημερία συνεχίζει να βελτιώνεται, αυξάνεται και η ευαισθητοποίηση για τον τετράποδο φίλο μας, όσον αφορά συγκεκριμένες ανάγκες για άσκηση, διατροφή αλλά και την ψυχική του υγεία. Βλέπουμε μια τεράστια ευκαιρία για τους σκυλο-γονείς να κατανοήσουν πραγματικά τις ανάγκες των κατοικίδιων τους σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο, και μέσω του petchef, αυτό ξεκινάει με το φαγητό.»

Για να βρεις και εσύ το διατροφικό πλάνο που ταιριάζει στον τετράποδο φίλο σου, κάνε το quiz τoυ petchef και απόλαυσε την αναβάθμιση της ζωής του σκύλου σου αλλά και της δικής σου, χωρίς άγχος για μαγείρεμα και εύρεση κατάλληλης τροφής.

Το υγιεινό δεν πρέπει να είναι δύσκολο και η απόλαυση δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια!

Advertorial