REAL LIFE

Aπολαμβάνουμε το 8ο Dine Athens με το premium μ. artisan water


Branded Content Team

20 Μαρτίου 2024

Aπολαμβάνουμε το 8ο Dine Athens με το premium μ. artisan water
Το μ. artisan water αναβαθμίζει τις γαστρονομικές μας εμπειρίες

Το νερό δεν αποτελεί βασικό συστατικό μόνο για την επιβίωση του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά και για την πλήρη απόλαυση μιας γαστρονομικής εμπειρίας. Σε κάθε γεύμα, παίζει κρίσιμο ρόλο στην ανάδειξη των γεύσεων, τη βελτίωση της υφής των τροφίμων και την ενίσχυση γενικά της αίσθησης.

Το νερό είναι άμεσα συνυφασμένο με τη γαστρονομική αξία των φαγητών και είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την ανάδειξη των αρωμάτων, επιτρέποντας στο αισθητήριο όργανο της γεύσης να αναγνωρίσει τις διάφορες νότες. Και ας είμαστε ειλικρινείς, το νερό είναι απόλαυση, ειδικά όταν η ποιότητά του είναι υψηλή και μοναδικής αγνότητας, όπως συμβαίνει με το premium μ. artisan water.

Jenny.Gr

Πώς το premium μ. artisan water αναβαθμίζει τη γαστρονομική σου εμπειρία

To μ. artisan water είναι ένα αριστοτεχνικό νερό χωρίς επεξεργασία, το οποίο εμφιαλώνεται φυσικά, απευθείας από την πηγή, σε μεγάλο βάθος και χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση. Η απαλή του γεύση οφείλεται στη σύνθεση των ορυκτών και το αλκαλικό του pH, εξ ου και αποτελεί ιδανική συντροφιά για κάθε γαστρονομική πρόταση.

Και τι να πει κανείς για την premium φιάλη του; Αυτή αποτελεί πραγματικά την επιτομή του σύγχρονου design, αγαπάει τον μινιμαλισμό και κοσμεί με διακριτική πολυτέλεια τα τραπέζια στις σάλες των εστιατορίων που αναζητούν μόνο υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις. Το μοναδικό γευστικό του προφίλ γίνεται ένα «όχημα» που απογειώνει την Artisanal φιλοσοφία, γι’ αυτό και αποτελεί αγαπημένη επιλογή βραβευμένων εστιατορίων και chefs.

Jenny.Gr

Το μ. στο Dine Athens

Φέτος, το μ. artisan water φέρνει αυτό το ultra-premium touch στο 8o Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard. Από τις 4 Μαρτίου έως τις 24 Μαρτίου, το μ. artisan water θα βρίσκεται στον αγαπημένο θεσμό, όπου θα βρεις πάνω από 130 εστιατόρια και προνομιακά μενού. Δεκάδες κουζίνες (ελληνική, διεθνής, ιταλική, ιαπωνική, γαλλική, κ.α.) σε περιμένουν για να ανακαλύψεις τις υπέροχες γεύσεις τους και να κάνεις το δικό σου γαστρονομικό ταξίδι, που απογειώνεται με την πολύτιμη συντροφιά του μ. artisan water στο τραπέζι σου.

Jenny.Gr

Το μ. artisan water είναι ένα «αυθεντικό δώρο της φύσης» που ταιριάζει άψογα με τη γαστρονομία και σε βοηθά να αναβαθμίσεις κάθε αγαπημένη σου γεύση με την καθαρότητα και τον δροσιστικό του χαρακτήρα. Και στο φετινό Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard, θα είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής κάθε γαστρονομικής εξόδου.

Ανακάλυψε περισσότερα για το premium μ. artisan water σε Facebook και Instagram.

Advertorial