REAL LIFE

Το Disney+ φέρνει τον Απρίλιο όλες τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές στην οθόνη σου


Branded Content Team

16 Απριλίου 2024

Το Disney+ φέρνει τον Απρίλιο όλες τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές στην οθόνη σου
Τώρα ξέρεις τι θα κάνεις τις επόμενες εβδομάδες

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Το Disney+ συνεχίζει να φέρνει στους συνδρομητές περισσότερες νέες κυκλοφορίες και περιεχόμενο για όλους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους! Η άνοιξη ξεκινά με την ταινία της Disney, Ευχή, που είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+!

Οι fans των ριάλιτι θα μπορούν να απολαύσουν τη νέα πρωτότυπη σειρά H Βίλα Βάντερπαμπ, που ακολουθεί το προσωπικό της Lisa Vanderpump, καθώς δουλεύουν, ζουν και διασκεδάζουν σε μια χλιδάτη γαλλική έπαυλη: το σατό Ρόζαμπελ. Για αυτούς που αγαπούν τα μουσικά ντοκιμαντέρ, το Thank You, Goodnight: Η Ιστορία των Bon Jovi σας προσκαλεί να εξερευνήσετε το εμβληματικό παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον της μπάντας.

Για την Ημέρα της Γης, το Disney+ προσφέρει μια ολόκληρη συλλογή από νέα ντοκιμαντέρ και σειρές που εξερευνούν διαφορετικά στοιχεία του φυσικού κόσμου, όπως το ντοκιμαντέρ Tίγρης του Disneynature, που εξετάζει τη ζωή του μεγαλύτερου ζωντανού είδους γάτας, καθώς και τη νέα σειρά του National Geographic, Μυστικά των Χταποδιών, κάνοντας μια βουτιά στα βαθειά, μαζί με ένα από τα πιο εκπληκτικά πλάσματα του ωκεανού.

Η διαθεσιμότητα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα και υπόκειται σε αλλαγές. Όλες οι πληροφορίες ήταν ορθές τη στιγμή της διανομής.

Η ΒΙΛΑ ΒΑΝΤΕΡΠΑΜΠ (ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ)

ΕΥΧΗ (ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ DISNEY)

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ (TAΙΝΙΑ ΤΗΣ SEARCHLIGHT PICTURES)

ΜΥΣΤΙΚA ΤΩΝ ΧΤΑΠΟΔΙΩΝ (ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC)

ΤΙΓΡΗΣ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ DISNEYNATURE)

THANK YOU, GOODNIGHT: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ BON JOVI (ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ)

SHōGUN (ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ FX)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

DOCTOR WHO

THE KARDASHIANS Κ5