REAL LIFE FAMILY MATTERS

Το party της single μαμάς!


10 Μαΐου 2013

Μια λέξη χίλιες έννοιες!

Με αφορμή της γιορτή της μητέρας, είναι μια ευκαιρία να γιορτάσετε. Έχετε αναλάβει την ευθύνη και το μεγάλωμα των παιδιών. Μεθαύριο λοιπόν είναι η μέρα σας. Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να νιώθετε περήφανες για τον εαυτό σας που τα καταφέρνετε καθημερινά. Δεύτερον, θα πρέπει να νιώσετε χαρά και ευγνωμοσύνη που έχετε τα παιδιά σας και είστε μητέρες. Είναι κάτι πολύ όμορφο και παρόλο που φαίνεται κάτι καθημερινό και οικείο δεν είναι. Είναι τύχη να έχει κανείς παιδιά και μάλιστα καλή τύχη.

Για τους λόγους αυτούς την Κυριακή οργανώστε τη μέρα όπως εσείς θέλετε. Πηγαίνετε βόλτα με τα παιδιά σας, πάρτε ρεπό απ΄ όλα και σχεδιάστε τη μέρα μαζί τους. Μαγειρέψτε, πηγαίνετε για μπάνιο, ζωγραφίστε, τραγουδήστε, χορέψτε, με απλά λόγια διασκεδάστε.

Ακόμα, μπορείτε να οργανώσετε μια γιορτή στο σπίτι σας και να καλέσετε τις μαμάδες και τους φίλους των παιδιών σας. Ζητήστε τη βοήθεια των μικρών σας για το party. Eτοιμάστε μικρές και νόστιμες λιχουδιές και φρουτώδη ποτά χωρίς αλκοόλ. Διακοσμήστε το σπίτι, με μπαλόνια, καρδούλες και λουλούδια. Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας μικρά δωράκια για τις καλεσμένες σας.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για το party και για τα δώρα: [gallery-170441]