REAL LIFE FAMILY MATTERS

Παγκόσμιος διαγωνισμός ζωγραφικής λούτρινου παιχνιδιού ΙΚΕΑ


6 Νοεμβρίου 2014

Capture6.jpg

Μαζί δίνουμε φτερά στη φαντασία!

Η φαντασία των παιδιών πάντα μας εκπλήσσει! Γι’ αυτό η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλεί παιδιά 2 έως 12 ετών  - που οι γονείς/κηδεμόνες τους είναι μέλη του προγράμματος ΙΚΕΑ Family - να ζωγραφίσουν το δικό τους, μοναδικό σχέδιο για το λούτρινο παιχνίδι που ονειρεύονται και μπορεί να το δουν να «ζωντανεύει» στα καταστήματα ΙΚΕΑ, σε όλο τον κόσμο!

Παράλληλα, με τη ζωγραφιά του κάθε παιδί βοηθά άλλα παιδιά, αφού η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, θα δωρίσει για κάθε συμμετοχή 1 ευρώ με τη μορφή προϊόντων, για τη στήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Οι 100 καλύτερες ζωγραφιές (20 ανά κατάστημα) θα εκτεθούν στα καταστήματα ΙΚΕΑ, ώστε οι ίδιοι οι πελάτες να μπορέσουν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους σχέδια. Οι 50 συμμετοχές που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους (10 ανά κατάστημα) θα αναρτηθούν στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, ΙΚΕΑ GREECE και οι 20 που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes θα αποσταλούν στην ΙΚΕΑ Σουηδίας.

Έτσι – ανάμεσα σε ζωγραφιές παιδιών από όλο τον κόσμο –  θα προκύψουν τα 10 σχέδια που θα δούμε τελικά στα καταστήματα ΙΚΕΑ, ως μια περιορισμένη συλλογή λούτρινων παιχνιδιών!

Για να λάβετε μέρος, επισκεφθείτε το IKEA.gr/family για τις οδηγίες και την αίτηση συμμετοχής ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ το Σάββατο 8 Νοεμβρίου από τις 13:00 μέχρι τις 19:00 και αφήστε το παιδί σας να ζωγραφίσει το σχέδιό του στον ειδικό χώρο που θα υπάρχει για το διαγωνισμό λούτρινου παιχνιδιού.

Αν δεν είστε μέλος του ΙΚΕΑ Family, μπορείτε να γίνεται μέσω του παραπάνω link ή να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ, για να αποκτήσετε δωρεάν, εύκολα και γρήγορα την κάρτα μέλους και να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια από τις αγορές σας!

Σας περιμένουμε για να δώσουμε, μαζί, ζωή σε κάθε παιδικό όνειρο!