REAL LIFE FAMILY MATTERS

Μερικά χαρακτηριστικά με τα οποία γεννιούνται όλα τα παιδιά


2 Μαρτίου 2016

Τα παιδιά, ιδίως σε μικρές ηλικίες, έχουν κάποια κοινά «χαρίσματα» ή συνήθειες. Άλλες από αυτές μας κουράζουν, άλλες μας φέρνουν σε κάπως δύσκολη θέση, μα στο τέλος, ούτε λίγο ούτε πολύ, όλες μας κάνουν να γελάμε και να τα κοιτάμε με απέραντο καμάρι. Ακολουθούν τα Top 5 «ιδιαίτερα» χαρακτηριστικά των μικρών παιδιών με τα οποία θα ταυτίσετε την καθημερινότητά σας.

  • Στην περίπτωση που «κολλήσουν» με έναν ήρωα ή καρτούν μπορούν να βλέπουν ασταμάτητα επεισόδια ή ακόμη και το ίδιο επεισόδιο ή ταινία χιλιάδες φορές. Η Πέππα η Γουρουνίτσα, τα Cars με τον McQueen και Ντόρα Εξερευνήτρια είναι μόνιμη μουσική υπόκρουση στα σπίτια πολλών από εμάς.
  • Η τηλεόραση, ο υπολογιστής και τα κινητά τηλέφωνα τα μαγνητίζουν και το βλέμμα εγκλωβίζεται τόσο που τους είναι αδύνατο να προσέξουν κάτι άλλο. Πολλές φορές μάλιστα μας εντυπωσιάζουν με την άνεση και την άμεση εκμάθηση χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό.
  • Παρατηρούν τα πάντα και τα επισημαίνουν ή ρωτούν για αυτά χωρίς κανένα τακτ. Οι τυχόν ατέλειες ή αλλαγές είναι το φόρτε τους και δεν θα χάσουν ευκαιρία να ζητήσουν να μάθουν γιατί η μαμά έχει τρίχες στα πόδια και γιατί ο μπαμπάς δεν βλέπει κοντά.
  • Θέτουν τον εαυτό τους συνεχώς σε κίνδυνο χωρίς απαραίτητα να το καταλαβαίνουν. Επίσης, η ταχύτητα με την οποία μπορούν από μια ασφαλή θέση ή κατάσταση να βρεθούν σε μια επικίνδυνη είναι εντυπωσιακή.
  • Όσα παιχνίδια και να έχουν, μόνο με ένα θα δεθούν και θα το θέλουν πάντα και παντού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr