REAL LIFE FAMILY MATTERS

Tripp Trapp: Η καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί από τη Stokke®


17 Μαρτίου 2016

Όταν το μωρό αρχίσει να τρώει στερεά τροφή γνωρίζει καινούριες γεύσεις και υφές. Αυτή η διαφοροποίηση σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε μαζί του νέες συγκινήσεις και να το βοηθήσετε να ανακαλύψει την απόλαυση του φαγητού μέσα από τα γεύματα. Είναι σημαντικό για το μωρό σας να μπορεί να κάθεται μαζί σας με ασφάλεια στα γεύματα και να συμμετέχει στο ίδιο επίπεδο με όλα τα μέλη της οικογένειας. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να βρείτε ένα καρεκλάκι ειδικά σχεδιασμένο, που να συνοδεύει το μικρό σας σε όλα τα στάδια της ζωής του και να μην ανησυχείτε ότι καθώς μεγαλώνει, δεν θα χωράει στο παραδοσιακό παιδικό κάθισμα. Και επειδή όλοι οι γονείς θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη καρέκλα Tripp Trapp®. Απ’ όταν δημιουργήθηκε το 1972 από τον Νορβηγό σχεδιαστή Peter Opsvik, η καρέκλα Tripp Trapp® κατέχει τα πρωτεία και όταν πρωτοκυκλοφόρησε, κανείς δεν είχε δει κάτι παρόμοιο.

Η Stokke® έφτιαξε τη συγκεκριμένη καρέκλα με σκοπό να φέρει το μωρό σας μέσα στην καρδιά της οικογένειας και να του επιτρέπει να τρώει, να παίζει και να μαθαίνει. Έχει σχεδιαστεί ώστε να τη χρησιμοποιεί από την ημέρα που θα γεννηθεί μέχρι να ενηλικιωθεί! Το παιδί σας σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται, κάθεται άνετα και έχει τη σωστή στάση σώματος. Ενώ το κάθισμα και το υποπόδιο της καρέκλας ρυθμίζονται σε ύψος και σε βάθος, επιτρέποντας του αργότερα να τη χρησιμοποιεί με ασφάλεια και χωρίς βοήθεια. Το παιδί μπορεί έτσι να συμμετέχει στα οικογενειακά γεύματα και τις συζητήσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη φυσιολογική του ανάπτυξη.

Και για να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή του μικρού σας, η Stokke® δημιούργησε τρία νέα χρώματα στη συλλογή καρεκλών Tripp Trapp και νέα ταιριαστά αξεσουάρ:

Το Soft Pink που ζωντανεύει χρωματικά οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο.

Το Wheat Yellow ένα ζεστό ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει σε κουζίνες αλλά και σε αγορίστικα όσο και κοριτσίστικα δωμάτια. Καθώς προσφέρει πολλές στυλιστικές δυνατότητες, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια μοναδική εντύπωση.

Το Hazy Grey για όσους προτιμούν ένα μοντέρνο ουδέτερο χρώμα. Εμπνευσμένο από την εκτίμηση που έχουν οι Σκανδιναβοί για την ουδέτερη ομορφιά του ξύλου, το Hazy Grey επιτρέπει στην πλούσια δομή του ξύλου να αποκτά λαμπερή υφή.

Και οι εκπλήξεις για τους γονείς αλλά και για τα μωρά τους δεν σταματάνε εδώ, γιατί έγινε μια ακόμη προσθήκη στην καρέκλα Tripp Trapp®, που είναι τα 10 καινούργια μαξιλάρια. Όλα σε βολικά μοτίβα που προσφέρουν επιλογές για να δημιουργήσετε εσείς το στυλ που θέλετε και τα οποία συμπληρώνουν τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της Tripp Trapp®. Το μαξιλαράκι παρέχει επιπλέον άνεση στο μωρό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Baby Set ή μόνο στην καρέκλα.

Και για το τέλος η Stokke® προσθέτει δύο νέα σετ καλυμμάτων διπλής όψης για το Tripp Trapp® Newborn Set σε παιχνιδιάρικα μοτίβα με αυτοκίνητα, αστέρια και πεταλούδες. Κάθε σετ περιλαμβάνει και αντίστοιχη σαλιάρα διπλής όψης για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

More Info: www.stokke.com Facebook Page