REAL LIFE FAMILY MATTERS

DIY: Ιδέες για χειροποίητα προσκλητήρια βάφτισης


12 Μαρτίου 2016

bd5cbe65a1857910e9da1ae48703d5b3-640x400καθα.jpg

Οργανώνετε τα βαφτίσια του μικρού ή της μικρής σας και έχετε διάθεση για πιο πρακτική συμμετοχή στη διαδικασία; Θέλοντας να βάλετε τη δική σας πινελιά σε διάφορα στάδια της βάφτισης, μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες για χειροποίητες προσκλήσεις με απλά υλικά και εύκολη εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη! Είναι μια καλή ευκαιρία να καλέσετε φίλες και συγγενείς, να κόψετε και να κολλήσετε όλες μαζί!

Προσκλητήριο του ταξιδιώτη

Βρείτε το κατάλληλο χαρτί και στρογγυλέψτε τις άκρες με ειδικό ψαλιδάκι που θα βρείτε στα είδη χειροτεχνίας. Κόψτε σε χαρτόνι τα χερούλια και τους ιμάντες και κολλήστε. Εσωτερικά, κολλήστε ένα χαρτί που θα γράφετε ότι θέλετε ή μια απλά τυπωμένη πρόσκληση.

Του αεροπόρου

Βρείτε έναν όμορφο φάκελο και κόψτε αεροπλανάκια. Δέστε στην ουρά του ένα νήμα και εκεί προσαρμόστε ακανόνιστα σύννεφα, πάνω στα οποία θα γράφετε τα στοιχεία της βάφτισης.

Για #happy & #romantic βάφτιση

Προμηθευτείτε οικολογικό χαρτόνι πάνω στο οποίο μπορείτε να γράψετε ή να τυπώσετε. Τρυπήστε τις πάνω άκρες και περάστε ένα νήμα στο οποίο έχετε κολλήσει κορδελάκια-σημαίες.

Στένσιλ

Αγοράστε ένα σπρέι χρώματος που σας αρέσει και με ένα σεμέν δημιουργήστε vintage σχέδια.

Οικολογική

Πάρτε λινάτσα και διπλώστε τα κομμένα κομμάτια. Μέσα διπλώστε και την χειρόγραφη ή τυπωμένη πρόσκληση. Δέστε με σπάγκο και κολλήστε ένα διακοσμητικό της αρεσκείας σας σαν κούμπωμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr