REAL LIFE FAMILY MATTERS

Sausage Party: Το ξεκαρδιστικό animation του Seth Rogen


18 Μαρτίου 2016

Seth-1καθευα.jpg

Μάλλον στα animation βασίζεται το κινηματογραφικό μέλλον και πολλά είναι αυτά που το μαρτυρούν. Το Inside Out έδειξε φέτος ένα μονοπάτι εντυπωσιακό και σίγουρα έδωσε το στίγμα. Ένα στίγμα που ακολουθεί ο Seth Rogen, ένας από τους καλύτερους δημιουργούς της νέας γενιάς, που έχει τρομερό κωμικό ταλέντο και είχε μια ιδέα, η οποία αποδεικνύεται ευφυέστατη. Το Sausage Party είναι ένα animation που θα θες να το δεις τρώγοντας.

Πολλές φορές έχεις σκεφτεί τι θα γινόταν αν το φαγητό σου μιλούσε. Ο Seth Rogen το έκανε πράξη και με το Sausage Party παρουσιάζει την οπτική του φαγητού σου, σε μορφή σπλάτερ. Όταν είσαι στο σούπερ μάρκετ κάθε σακουλάκι σε κοιτάζει λες και πρόκειται για σκυλί σε pet shop ή φάρμα αδέσποτων. Θέλει να το πάρεις από τα ράφια και να του προσφέρεις ένα ζεστό σπίτι. Μια επιθυμία όμως που δεν βασίζεται στην αλήθεια. Γιατί το φαγητό δεν γνωρίζει το μετά.

Τα λουκάνικα, τα καρότα, οι πατάτες και τα ψωμιά του χοτ ντογκ στέκονται χαρούμενα στον πάγκο σαν να βρίσκονται σε πάρτι. Τα γέλια κόβονται απότομα και μετατρέπονται σε τρόμο όταν βλέπουν ένα μαχαίρι να πετσοκόβει την πατάτα. Τότε καταλαβαίνουν ποιο είναι το μέλλον τους. Και εννοείται πως θα ετοιμάσουν σχέδιο απόδρασης.

Το Sausage Party αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο μα ως τότε μπορούμε να πάρουμε μια καλή γεύση από το ακόλουθο video.

https://youtu.be/9VoNgLnjzVg Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr.