REAL LIFE FAMILY MATTERS

Το καλύτερο παιχνίδι για τις μικρές μας φίλες


26 Μαΐου 2016

barbie-fashionistas-1.jpg

Το ποιο ωραίο δώρο για τα παιδιά σε κάθε εποχή είναι ένα παιχνίδι. Για τα μικρά ή και μεγαλύτερα κορίτσια το καλύτερο παιχνίδι που μπορείς να τους προσφέρεις είναι μία κούκλα και για να ακριβολογούμε μία Barbie.

Μέσα από το παιχνίδι, κάθε κοριτσάκι μπορεί να γίνει αυτό που ονειρεύεται. Ανακαλύπτει πτυχές του εαυτού της και δημιουργεί το δικό της προσωπικό στυλ. Γι’ αυτό το λόγο οι νέες κούκλες Barbie® Fashionistas™ είναι ένα super δώρο που μπορείτε να κάνετε στην κόρη, την ανιψιά ή τη βαφτιστήρα σας. Η κάθε Barbie® Fashionista™ είναι μοναδική, με ξεχωριστή εμφάνιση, προσωπικότητα και στυλ. Η κάθε κούκλα έχει το δικό της σχήμα προσώπου, άλλες είναι ξανθές, άλλες μελαχρινές. Η καθεμία έχει διαφορετικό χρώμα ματιών καθώς και επιδερμίδας. Αυτό  τις κάνει να είναι ξεχωριστές!

Οι Barbie® Fashionistas™ διατίθενται σε τόσες επιλογές που αναμφίβολα θα θέλετε να τις κάνετε όλες δικές. Όπως το κάθε κοριτσάκι είναι ξεχωριστό έτσι και οι Barbie® Fashionistas™! Πρόκειται για ένα παιχνίδι που συμβαδίζει με την σύγχρονη μόδα, αφού το ντύσιμο κάθε κούλας ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις. Διαθέσιμα θα βρείτε τόσα πολλά ρούχα και αξεσουάρ που το κάθε κοριτσάκι έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό της μοναδικό look πάνω στην κούκλα Barbie® Fashionistas™ του ανάλογα με το σωματότυπό της!

Φτιάξτε μαζί με την κόρη σας τη δική σας μοναδική συλλογή από τις Barbie® Fashionistas™ κι ανακαλύψτε την ομορφιά που κρύβεται στη διαφορετικότητά τους. Οι Barbie® Fashionistas™ είναι μοναδικές σαν εσάς, σαν το κάθε κοριτσάκι!

[gallery-605385]