REAL LIFE FAMILY MATTERS

Η ιδιοφυής καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας


23 Αυγούστου 2015

Tripp-Trapp-150815-2679-Hazy-Grey-Grey-Stars.jpg

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε πόσο πολύτιμη είναι η ώρα του οικογενειακού γεύματος. Το να τρώει η οικογένεια μαζί έχει πολλά οφέλη και όσο δύσκολο και αν είναι να βρεθούμε όλοι μαζί στο σπίτι την ίδια στιγμή, χρειάζεται να προσπαθήσουμε, ακόμη και να κάνουμε θυσίες, ώστε να το καταφέρουμε. Τα οικογενειακά γεύματα είναι ευεργετικά τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς. Ακόμα και όταν υπάρχει ένα μωρό, είναι σημαντικό τη στιγμή που θα αρχίσει να πειραματίζεται με την τροφή να κάθεται στα γεύματα μαζί σας και να συμμετέχει με όλα τα μέλη της οικογένειας στο ίδιο επίπεδο.

Πώς όμως θα μπορέσετε να φέρετε το μωρό σας στο ίδιο επίπεδο με εσάς;

Για να το πετύχετε πρέπει να βρείτε ένα καρεκλάκι ειδικά σχεδιασμένο που να συνοδεύει το μικρό σας σε όλα τα στάδια της ζωής του και ταυτόχρονα να είναι άνετο και ασφαλές. Αν σας φαίνονται όλα αυτά δύσκολα, δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί μπορείτε να επιλέξετε την ιδιοφυής καρέκλα Tripp Trapp® . Η συγκεκριμένη καρέκλα είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει με το τραπέζι, φέρνοντας το μωρό στην καρδιά της οικογένειας επιτρέποντας του να μάθει και να μεγαλώσει μαζί με εσάς. Έχει σχεδιαστεί ώστε να τη χρησιμοποιεί από την ημέρα που θα γεννηθεί μέχρι να ενηλικιωθεί! Ο έξυπνος σχεδιασμός προσφέρει ελευθερία κινήσεων, ενώ το κάθισμα και το υποπόδιο της καρέκλας ρυθμίζονται σε ύψος και σε βάθος, επιτρέποντας του αργότερα να τη χρησιμοποιεί με ασφάλεια και χωρίς βοήθεια.

Και για όσους αγαπούν τα μοντέρνα χρώματα η Stokke® παρουσιάζει το Hazy Grey. Εμπνευσμένο από την εκτίμηση που έχουν οι Σκανδιναβοί για την ουδέτερη ομορφιά του ξύλου, το Hazy Grey επιτρέπει στην πλούσια δομή του ξύλου να αποκτά λαμπερή υφή.

Μια ακόμη προσθήκη στην καρέκλα Tripp Trapp® είναι τα 10 καινούργια μαξιλάρια. Όλα σε βολικά μοτίβα που προσφέρουν επιλογές για να δημιουργήσετε εσείς το στυλ που θέλετε και τα οποία συμπληρώνουν τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της Tripp Trapp®. Το μαξιλαράκι παρέχει επιπλέον άνεση στο μωρό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Baby Set ή μόνο στην καρέκλα.

Και μια τελευταία πινελιά είναι τα δύο νέα σετ καλυμμάτων διπλής όψης για το Tripp Trapp® Newborn Set σε παιχνιδιάρικα μοτίβα με αυτοκίνητα, αστέρια και πεταλούδες. Κάθε σετ περιλαμβάνει και αντίστοιχη σαλιάρα διπλής όψης για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

More Info: www.stokke.com Facebook Page