REAL LIFE FAMILY MATTERS

Ταξιδέψτε μαζί με το μωρό σας με ασφάλεια


4MOMS

24 Οκτωβρίου 2016

Stokke-iZi-Go-Modular-150916-38997-Beige-Melange-1.jpg

Σκεφτείτε τους νέους γονείς που ετοιμάζονται να πάρουν για πρώτη φορά το μωρό τους βόλτα με το αυτοκίνητο. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να βάλουν το μικρό τους στο καθισματάκι αυτοκινήτου. Φτάνοντας στον προορισμό βγάζουν το καθισματάκι και το τοποθετούν στο καρότσι. Πηγαίνουν στην καφετέρια ακουμπάνε το καθισματάκι δίπλα τους και που και που το κουνάνε για να κοιμηθεί το μωρό. Τελειώνουν τον καφέ τους, επιστρέφουν στο αυτοκίνητο και ξαναβάζουν το καθισματάκι μέσα, με το μωρό να κοιμάται. Όταν φτάσουν σπίτι επειδή δεν θέλουν να το ξυπνήσουν, βγάζουν το μωρό μαζί με το καθισματάκι.

Φανταστείτε τώρα όλα αυτά από την οπτική γωνία του μωρού. Πέρασε όλη την ημέρα σε ένα καθισματάκι, ακόμη και η ασφάλεια του κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο εξαρτιόταν από το συγκεκριμένο κάθισμα.

Όλα αυτά δεν σας βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείτε πόσο μα πόσο σημαντική είναι επιλογή ενός καθίσματος αυτοκινήτου για το μικρό σας αγγελούδι; Γιατί σαν γονείς θέλετε το καλύτερο για το μωρό σας και το ίδιο ακριβώς θέλει και η Stokke®. Γι αυτό και έφτιαξε για εσάς αλλά κυρίως για το μικρό σας, το Stokke® iZi Go Modular™ της BeSafe®, το ασφαλές και ελαφρύ κάθισμα αυτοκινήτου,  που παρέχει μεγαλύτερη προστασία από ποτέ.

Με βάρος μόλις 4,4 κιλά, το ελαφρύ Stokke® iZi Go Modular™ της BeSafe® είναι εύκολο στην τοποθέτηση και τη μεταφορά. Έχει εργονομικά σχεδιασμένη χειρολαβή, ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας 5 σημείων και κουκούλα με ενσωματωμένο εξαερισμό. Επίσης, το μοναδικό αυτό κάθισμα αυτοκινήτου διαθέτει απαλή επένδυση για εξαιρετική άνεση και επιπλέον προστασία. Να είστε βέβαιοι ότι το μωρό σας κάθεται με ασφάλεια και άνεση στα ταξίδια σας. Το κάθισμα αναπτύχθηκε από την αξιόπιστη νορβηγική κατασκευάστρια εταιρεία καθισμάτων αυτοκινήτου BeSafe® που παρέχει σκανδιναβική ασφάλεια από το 1963. Πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και λαμβάνει υπόψη και τις ανάγκες σας όταν το παιδί μεγαλώσει.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθισματάκι για καρότσι σε όλα τα μοντέλα καροτσιών Stokke® χωρίς αντάπτορες: απλώς κλειδώνει πάνω στο σκελετό. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει με το καρότσι σας και να έχετε το απόλυτο στυλ. Χάρη στην προαιρετική βάση ISOfix μπορείτε να το τοποθετείτε γρήγορα και εύκολα στο αυτοκίνητο.

Τώρα πλέον το μικρό σας αγγελούδι μπορεί να περνάει όλη την ημέρα στο Stokke® iZi Go Modular™ και να νιώθει ασφάλεια και άνεση.

More Info: www.stokke.com και Facebook page