REAL LIFE FAMILY MATTERS

Αυτό είναι το αγόρι που λατρεύουν όλα τα νεαρά κορίτσια


4MOMS

11 Ιανουαρίου 2017

14369038-1585883975046408-3625041166208073728-n.jpg

Ο Mendes ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο στο δημοφιλές app Vine το 2013 και απέκτησε εκατομμύρια προβολές και οπαδούς μόλις σε λίγους μήνες. Μέχρι τον Αύγουστο του 2014 ήταν ο τρίτος σε ακόλουθους μουσικός στο Vine. Και τότε βρέθηκε ο μάνατζερ Andrew Gertler που τον πήγε στην Island Records, όπου τελικά υπέγραψε και κυκλοφόρησε το πρώτο του single “Life of the Party”, τον Ιούνιο του 2014.

Τον Ιούνιο του 2016 ο Mendes κυκλοφόρησε το τραγούδι “Treat You Better”, και γίνεται σούπερ σταρ.

Τι είναι όμως αυτό που λατρεύουν τα κορίτσια στον Shawn Mendes? Η Βαλέρια μου είπε ότι με τον τρόπο που τραγουδάει αισθάνεται πόσο πολύ εκείνος αγαπάει την μουσική και θέλει να μεταδώσει αυτή την αγάπη του σε όλους τους ακροατές του. Η Αλεσάντρα μου είπε ότι είναι όμορφος και τα τραγούδια του την εμπνέουν.

Με τον νεαρό τραγουδιστή έχουν ασχοληθεί όλα τα μέσα και οι άνθρωποι της μουσικής. Το περιοδικό Rolling Stone αναρωτήθηκε πώς ένας έφηβος απο το Τορόντο έγινε ο Superstar της διπλανής πόρτας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι η ειδικότητά του Mendes ο οποίος μεγάλωσε ως ο έφηβος που έγινε υπερδιάσημος στην εποχή των social media. Δημιούργησε μια τεράστια στρατιά θαυμαστών στην διάρκεια λίγων μηνών, κάτι που οι περισσότεροι καλλιτέχνες χρειάζονται αρκετά χρόνια για να το καταφέρουν.

Αλλά το φαινόμενο Mendes και τα συναισθήματα που προκαλεί σε όλα τα μικρά κορίτσια απλά αποκαλύπτει κάτι. Αυτός ο νεαρός είναι ο τύπος του αγοριού που το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών θαυμάζει και ποθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο άντρας ο γοητευτικός, κλασικά όμορφος, ψηλός, με τετράγωνο σαγόνι και μεγάλα καστανά μάτια, με ένα πρόσωπο εντυπωσιακά ευγενικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα εδώ.