Αεροπορική εταιρεία απαγόρευσε σε δύο έφηβες να ταξιδέψουν επειδή φορούσαν κολάν

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017
pexels-photo-322819.jpeg

Τελικά, οι έφηβες ταξίδεψαν από το Denver στη Minneapolis με την επόμενη πτήση, αφού είχαν αγοράσει καινούρια ρούχα. Το συμβάν κατέγραψε και δημοσίευσε στα social media συνεπιβάτης τους και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.

H εταιρεία έσπευσε να υποστηρίξει την ενέργειά της, δηλώνοντας ότι τα κολάν είναι μια ‘παραβίαση’ του ενδυματολογικού κώδικα που πρεσβεύει. Ο υπεύθυνος τύπου της εταιρείας Jonathan Gueri, υποστήριξε ότι τα τρία κορίτσια που ταξίδευαν, ανήκαν σε μια ειδική κατηγορία επιβατών που εργάζονται ή σχετίζονται με την United Airlines και έχουν τη δυνατότητα δωρεάν μετακινήσεων σε σταθερή βάση.

Όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη κατηγορία επιβατών θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει την εταιρεία και επομένως οφείλει να ντύνεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο που δεν περιλαμβάνει τα κολάν, τα τζιν με σκισίματα, τις σαγιονάρες και τα κοντά tops.

“Δεν είναι ότι θέλουμε οι σταθεροί μας επιβάτες να έρχονται φορώντας κοστούμι“, είπε ο Gueri. “Θέλουμε να είναι άνετοι όταν ταξιδεύουν εφόσον αυτό που φοράνε είναι περιποιημένο και εναρμονίζεται με το περιβάλλον της εταιρείας”.

Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν αρνητικά και άσκησαν έντονη κριτική στην επιλογή της εταιρείας ήταν και η Chrissy Teigen, η Sarah Silverman και η Patricia Arquette που έχουν  ταξιδέψει στο παρελθόν με την United Airlines. 

Πηγή: 4moms

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

#ReGeneration: η δική σου ευκαιρία στη ζωή

Έλληνες επιστήμονες στις ΗΠΑ φωτίζουν τον τρόπο που αλλάζει ο εγκέφαλος στην εφηβεία

Το περιστατικό στο mall που με προβλημάτισε..

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα