REAL LIFE FAMILY MATTERS

Το γράμμα ενός μπαμπά για το μέλλοντα σύζυγο της 7χρονης κόρης του


4MOMS

11 Απριλίου 2017

mpampas.jpg

“Προσφάτως η μητέρα σου και εγώ αναζητούσαμε μια πληροφορία στο google. Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο η Google μοιράστηκε μαζί μας τις 10 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις ανά τον κόσμο. Πρώτο στη λίστα εμφανίστηκε το θέμα αναζήτησης “πως να τον κάνεις να ενδιαφερθεί”.

Σοκαρίστηκα. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα για το πως να φαίνεσαι σέξυ, να τον κάνεις να αισθανθεί ωραία φέρνοντας του μπύρα και σάντουιτς, “καμώματα” για να τον κάνεις να αισθανθεί έξυπνος και ανώτερος.

Νευρίασα.

Αγαπημένη μου μικρή, η δουλειά σου δεν είναι να τον κάνεις να ενδιαφερθεί. Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις βαθιά μέσα σου είναι ότι εσύ είσαι άξια ενδιαφέροντος.

Εάν εμπιστεύεσαι τον  εαυτό σου, τις δυνάμεις σου και εάν πιστεύεις στην αξία σου θα είσαι πιο ελκυστική από οποιαδήποτε άλλη. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσεις κάποιο αγόρι που ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα και θέλει να αφιερώσει τη μια και μοναδική ζωή που διαθέτει και όλο το ενδιαφέρον σε εσένα.

Μικρή μου,

Θέλω να σου πω για το αγόρι που δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του γιατί ξέρει αυτός, ήδη, ότι εσύ είσαι ενδιαφέρουσα. Δεν με νοιάζει εάν βάζει τους αγκώνες στο τραπέζι όταν τρώμε αρκεί να κρατάει τα μάτια του “καρφωμένα” επάνω σου, εκεί που σχηματίζονται τα λακάκια σου όταν χαμογελάς.

Δεν με πειράζει εάν δεν μπορεί να παίξει γκολφ μαζί μου αρκεί να παίζει με τα παιδιά που θα κάνετε.

Δεν με πειράζει εάν δεν είναι γεμάτο το πορτοφόλι του. Αρκεί να είναι γεμάτη η καρδιά του με αισθήματα για σένα.

Δεν με πειράζει εάν δεν είναι δυνατός. Αρκεί να έχει τη δύναμη να σε στηρίζει και να σε δεχτεί όπως είσαι.

Δεν με απασχολεί καθόλου τι θα ψηφίζει. Αρκεί να ξυπνάει κάθε πρωί και δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης του σε εσένα και στη σχέση σας.

Δεν με νοιάζει το χρώμα του δέρματος του. Αρκεί να ζωγραφίζει στον καμβά της σχέσης σας με το πινέλο της υπομονής, της εγκαρδιότητας, της τρυφερότητας.

Δεν με νοιάζει η θρησκεία του. Αρκεί να πιστεύει σε εσάς, αρκεί να πιστεύει ότι η σχέση σας είναι ιερή.

Στο φινάλε, μικρή μου αγαπημένη, εάν βρεις έναν τέτοιο τύπο σαν αυτόν που σου περιέγραψα αλλά δεν έχει τίποτα κοινό με μένα να θυμάσαι… θα αποκτήσουμε κάτι κοινό και είναι το πιο σημαντικό πράγμα απ’ όλα: Εσένα.

Μικρή μου να ξέρεις ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις για να κεντρίσεις ή να κρατήσεις το ενδιαφέρον του είναι να είσαι εσύ, να είσαι ο εαυτός σου.

Ο αιωνίως ενδιαφερόμενος για σένα άντρας,

Ο μπαμπάς.”

Πηγή: 4moms

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Natalie Portman: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της με την κόρη της

Η κόρη της Alessandra Ambrosio θα σας κάνει να ξεκινήσετε χορό

Ποια είναι τα ονόματα που ήθελε να δώσει ο Clooney στα δίδυμα αλλά η Amal δεν δέχεται;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα