REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Πώς να αναβαθμίσεις το outfit της παραλίας


Αμαλία Κωστοπούλου

26 Ιουλίου 2016

PicMonkey-Collage-20.jpg

Καμιά φορά βαριέμαι το κλασικό look της παραλίας, τζιν σορτσάκι ή tank top, και θέλω να παίξω λίγο με αυτά που φοράω. Για το λόγο αυτό έχω προσπαθήσει να βρω τρόπους να αναβαθμίζω αυτά τα απλά outfits.

Μερικές ιδέες...

Do's

Κάτι που κάνω πολύ συχνά είναι βάλω ένα ζευγάρι μεγάλους χρυσούς κρίκους, ή κάποιο cuff.

lana_large

Δοκίμασε να βάλεις μια παντελόνα αντί για σόρτς, το τολμάω αρκετά συχνά όπως βλέπεις. Αυτή που φοράω εδώ είναι Zara.

IMG_1704

Ένα ζευγάρι ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου, είτε με κάποια λεπτομέρεια στον σκελετό, είτε με φακούς καθρέφτη, μπορεί επίσης να ολοκληρώσει ένα απλό look.

524202_ou_pp

Μαντίλι στα μαλλιά

beach-hair-02

Ή ένα floppy hat

hats

Bodychains

160225_S01_0103WEB.0

Ένα πιο πολύπλοκο hairdo, όπως αυτό το crown braid.

crown-braid-hair

Dont's

Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να κάνεις την εμφάνιση στην παραλία πιο επίσημη βάζοντας τόνους μακιγιάζ. Δεν κάνει καλό στο δέρμα και δείχνει κακόγουστο.

Το ξέρω καλά πως όλες μας λατρεύουμε τα παπούτσια, αλλά συγκρατήσου και άφησε τα αγαπημένα σου σανδάλια για το βράδυ, μην τα χαλάσεις στην παραλία. Αν θέλεις μπορείς να διαλέξεις ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια τα οποία θα φοράς όλη μέρα από το πρωί αντί για τις πλαστικές σαγιονάρες. Να έχεις όμως πάρει πρώτα την απόφαση πως θα φθαρούν έτσι κι αλλιώς, ώστε να μην τσαντιστείς όταν έρθει το κυματάκι και τα κάνει μούσκεμα. Μην μένετε στα βασικά, η μόδα είναι για να εκφραζόμαστε, χωρίς υπερβολές όμως.

Enjoy with style ;-)

xxx

Αμαλία