REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Βρήκα τον τρόπο να έχει διάρκεια το μακιγιάζ μου


Αμαλία Κωστοπούλου

30 Ιανουαρίου 2017

amaliak1.jpg

Λέγεται Photo Finish Foundation primer από τη Smashbox και άνετα θα το χαρακτήριζα σωτήριο...γιατί πόσες φορές έχετε περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να δημιουργήσετε το τέλειο make up look για να δείτε τον εαυτό σας μετά από κάποιες μόλις ώρες και να είσαστε σα να μη βαφτήκατε ποτέ.  Εγώ πάντως το έχω πάθει πολλές φορές, κυρίως σε νυχτερινές μου εξόδους, που ενώ η βραδιά φαίνεται να έχει διάρκεια, το μακιγιάζ μου πάλι όχι. 

Γι αυτό καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου όταν το δοκίμασα. Το θρυλικό αυτό προιόν της Smashbox, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά για να ελαχιστοποιήσει τα ρετούς κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, έτσι ώστε η ροή ενός φωτογράφου να μην διαταράσσεται και να μην ακούγονται πολλά "cut" από την make up artist για να διορθώσει το μακιγιάζ. Όταν λοιπόν κάτι τέτοιο έχει δοκιμαστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες πολύωρων φωτογραφήσεων σε στούντιο, κάτω από δυνατά φώτα, τότε σίγουρα θα αντέξει και κάτω από τα φώτα ενός κλαμπ, μπαρ ή ενός επιτραπέζιου φωτιστικού για διάβασμα - γιατί ποιος είπε ότι δεν πρέπει να είμαστε και όμορφες ακόμα και όταν διαβάζουμε; 

Γιατί θα το λατρέψετε κι εσείς; Γιατί όπως έμαθα, αλλά και διαπίστωσα, αμέσως λειαίνει και τελειοποιεί το δέρμα, δημιουργεί τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή μακιγιάζ, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των πόρων και γιατί απλά το μακιγιάζ είναι πάντα καλύτερο με τη χρήση ενός primer. 

Θέλεις και εσύ διάρκεια στο μακιγιάζ; Τώρα ξέρεις το μυστικό! 

#smashboxgreece
#SmashboxPrimer
#undereyeprimer
#makeup

xxx

Amalia