REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Η εμπειρία μου στο catwalk και όλο το backstage


Αμαλία Κωστοπούλου

18 Μαΐου 2017

amalia-catwalk1.jpg

Μου φαινόταν απίστευτο και κάπως φαντασμαγορικό γιατί τα φορέματα ήταν ονειρικά, το location, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επιβλητικό με θέα όλη την Αθήνα και, στην ίδια πασαρέλα που θα περπατούσα εγώ θα περπατούσε και η Isabeli Fontana, supermodel την γενιάς της Gisele που παρακολουθώ από πολύ μικρή! Και να πω πως η Isabeli σε όλη την διάρκεια ετοιμαζόταν δίπλα μου. What? Δεν μπορούσα να το πιστέψω με τίποτα.

Κάτι που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν για τις επιδείξεις μόδας είναι ο χαμός που γίνεται backstage, γι' αυτό ήθελα να σας φέρω μαζί μου.

Όλα ξεκίνησαν από το fitting λίγες μέρες πριν...

Μετά έχουμε τις πρόβες στο location

Πίσω βέβαια από το backdrop η διάθεση που κυριαρχεί δεν έχει καμία σχέση με την ηρεμία, την λάμψη και το glamour της πασαρέλας. Υπάρχει ένας απόλυτος χαμός από φωτογράφους, assistants και make up artists να φωνάζουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, μοντέλα να τρέχουν με άγχος να αλλάξουν για το επόμενο look, το οποίο μπορεί να είναι μετά από δύο λεπτά. Οι ρυθμοί είναι πυρετώδεις, κάτι που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ.

It's show time!

Και με το που τελειώνει το show ξαφνικά μια ηρεμία. Όλα πήγαν καλά. Προλάβαμε. Και ένα κύμα από φωτογράφους και ρεπόρτερ έρχεται backstage για συνεντεύξεις.

Can't wait for the next one!

xxx

Αμαλία