REAL LIFE SUMMER WITH THE KIDS

#summerwiththekids: Ποδηλατάδα στον Φλοίσβο


21 Ιουνίου 2018

podilatada.jpeg

Προορισμός μας λοιπόν, η Μαρίνα Φλοίσβου και ο παραλιακός της άξονας!

Η βόλτα ξεκινάει και η ποδηλατάδα μας μπορεί να εμπλουτιστεί με στάση για χυμό, καφέ, παγωτό και ξεκούραση!

Στη συνέχεια μία ωραία ιδέα, είναι να κινηθούμε προς το Φάληρο, ώστε τα παιδιά να αντικρύσουν μία διαφορετική όψη της Αθήνας. Χαζέψτε τα μικρά πλοία, και αφήστε τον αέρα να σας πάει νοητά σε ένα νησί! Μαζί, είναι καλή ευκαιρία να κάνουμε στην πράξη το μάθημα σωστής οδικής συμπεριφοράς.

Kαι επειδή δίπλα στη θάλασσα είμαστε, σούρουπο είναι καλό είναι εκτός απολαυστική μας βόλτα να κοιτάξουμε όχι μόνο την υγεία των παιδιών μας, αλλά και την δική μας αφού με όλα τα έντομα να μας περιτριγυρίζουν όλο και κάποιο τελικά θα μας τσιμπήσει (και φυσικά θα μας χαλάσει την διασκέδαση). Γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε πάντα κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε τσίμπημα εντόμου, κουνουπιού, σκνίπας κτλγ έτσι κι αλλιώς το αγαπημένο μας Gel ή Roll on δεν πιάνει και πολύ χώρο, στην τσάντα πλάτης μας.

Επί τη ευκαιρία δείτε και αυτά τα tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα τσιμπήματα διαφόρων ενοχλητικών εντόμων.

Η... ποδηλατάδα είναι πάντα μία καλή ευκαιρία να αισθανθούμε ξανά παιδιά, και να θυμηθούμε όλα εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα, που τρέχαμε να συναντήσουμε τους φίλους μας, ηλιοκαμμένοι από το πρωινό μπάνιο, ξεκούραστοι μετά τον υποχρεωτικό μεσημεριανό ύπνο, έτοιμοι για νέες περιπέτειες!

Τι λέτε λοιπόν; Αξίζει μία βόλτα με τα ποδήλατα μαζί με όλη την οικογένεια;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα