REAL LIFE SUMMER WITH THE KIDS

#summerwiththekids Μπουγέλο μέσα στο δάσος


12 Ιουλίου 2018

nicolas-picard-204007-unsplash-1.jpg

Είναι Σάββατο πρωί και ξυπνάμε αργότερο από το συνηθισμένο. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση μέσα στη μέρα, παρά μόνο να την αφιερώσουμε στα παιδιά μας, κάνοντας κάτι ευχάριστο που θα μας χαλαρώσει και θα μας διασκεδάσει τόσο εμάς όσο κι εκείνα. Και τι καλύτερο από ένα μπουγέλο-έκπληξη; Στέλνουμε, λοιπόν, τα παιδιά να ντυθούν, μαζεύουμε τα μπαλόνια που είχαν ξεμείνει από το πάρτι, τα γεμίζουμε με νερό, φτιάχνουμε και μία τσάντα με αλλαξιές, σνακ, νερό και ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών -δεν θα αφήσουμε καμιά γρατζουνιά και κανένα έντομο να μας χαλάσει την διάθεση!- και είμαστε έτοιμοι. Δεν ξεχνάμε το αγαπημένο μας Roll On, ειδικό για κάθε είδους φαγούρα και ανακούφιση, αφού η επαφή με τη φύση και τα λουλούδια μπορεί να προκαλέσει κνησμό, ερεθισμό και κοκκινίλες, ενώ είναι γνωστό το ότι το νερό έλκει διάφορα έντομα. Ορίστε κάποια tips τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν στην προστασία από τσιμπήματα.

 

A post shared by Φωτεινή Κ.Μ. (@f_irne) on

Ο προορισμός τους είναι άγνωστος, και όταν καταλαβαίνουν ότι κατευθυνόμαστε προς την Πάρνηθα απορούν. Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο, και παίρνουμε το μονοπάτι που οδηγεί προς το δάσος. Τα αφήνουμε να περπατήσουν μπροστά, ανοίγουμε την τσάντα και τους πετάμε το πρώτο μπαλόνι. Και ξεκινάει πόλεμος. Τρέχουμε πέρα – δώθε, γελάμε και, εξαντλημένοι λέμε πως είναι ώρα να γυρίσουμε.

 

A post shared by zoesar22 (@zoesarid22) on

Αλλάζουμε όλοι ρούχα – ευτυχώς προνοήσαμε, τρώμε από ένα τοστ και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Ένα χαμόγελο έχει σχηματιστεί στα χείλη όλων, καθώς περάσαμε υπέροχα όλοι μαζί, ενώ εμείς ξαναγίναμε παιδιά. Θυμόμαστε εκείνη την τελευταία μέρα του σχολείου, που παίζαμε μπουγέλο με όλους τους συμμαθητές – και την επομένη ήμασταν άρρωστοι, φυσικά. Μία σκέψη κυριαρχεί στο μυαλό μας, καθώς οδηγούμε ξέγνοιαστοι: Το ευκολότερο πράγμα είναι να περάσουμε ωραία, αν έχουμε όρεξη και την τέλεια παρέα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα