REAL LIFE TODAY I LOVE

Σε ποιον δεν αρέσουν τα smartphones!


27 Φεβρουαρίου 2013

Δουλειά και υποχρεώσεις γεμίζουν όλες τις ημέρες τις εβδομάδας και οι απαιτήσεις αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Η τεχνολογία  όμως είναι εδώ και μας λύνει τα χέρια αφού με ένα smartpone γίνονται όλα πιο εύκολα. Εύχρηστο και εύκολο στη μετακίνηση και με απεριόριστο χώρο για να χωράει όλες τις υποχρεώσεις:

  • Τη λίστα με τα ψώνια
  • Τα ραντεβού
  • Τις δραστηριότητες των παιδιών
  • Τις σημειώσεις που θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας

Ωστόσο, ένα smartphone δεν βοηθάει μόνο στις δουλειές και τις υποχρεώσεις αλλά και στη διασκέδαση. Μπορείτε να αποθανατίσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με μεγάλη ευκολία και να τραβήξετε video τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμα, μπορείτε να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική (πάντα με ακουστικά, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους!) Επιπλέον, για τις γυναίκες που θέλουν να προσέχουν τον εαυτό τους και να είναι σωστές και συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις τους το smartphone είναι το κατάλληλο εργαλείο. Μετράει τις θερμίδες, μας μαθαίνει νέες ασκήσεις yoga και ταυτόχρονα πληρώνουμε και το λογαριασμό του τηλεφώνου. Και μην ξεχνάτε πως έχετε πάντα επαφή με τους φίλους σας και βλέπετε παντού τα 'like' σας!

Αφήστε που μπήκαμε και στην εποχή του 4G! Και από συγκεκριμένες συσκευές μπορούμε πλέον να έχουμε απίστευτα γρήγορο mobile internet! Τώρα μάλιστα στην COSMOTE μπορείτε να ζήσετε αποκλειστικά την εμπειρία των ταχυτήτων 4G. Το μόνο που χρειάζεται  είναι να διαλέξετε το 4G smartphone που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να το συνδυάσετε με ένα από τα οικονομικά προγράμματα της COSMOTE. Έτσι όλος ο κόσμος της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας θα είναι στα χέρια σας.