REAL LIFE TODAY I LOVE

Τι μπορεί να σημαίνει η λέξη "νοιάζομαι";


24 Μαΐου 2013

NOIAZOMAI.jpg

Μήπως ότι οι άνθρωποι που αγαπώ θέλω να είναι καλά; Ίσως, να σημαίνει και ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον για τα παιδιά μου, τον σύντροφό μου, τους φίλους μου, τον εαυτό μου. Ναι, αλλά πρέπει να σημαίνει και φροντίδα. Νιώθω την ανάγκη να τους φροντίζω για να είναι υγιείς και χαρούμενοι. Όμως, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μ’ αφήνουν να τους το δείχνω πάντα.

Σήμερα, λοιπόν που η ανάγκη για υποστήριξη και φροντίδα είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η Nestlé βρίσκεται πιο κοντά μας, για μια καθημερινότητα με λιγότερες έγνοιες! Δείχνοντας μέσα από τα αγαπημένα μας προϊόντα, NESCAFÉ, ΛΟΥΜΙΔΗΣ, FITNESS, MAGGI, NESQUIK,  το ενδιαφέρον της για εμάς με μοναδικές προσφορές!

Νοιάζεται για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της και την καλή διατροφή. Το ενδιαφέρον της εστιάζεται σε καθέναν από εμάς, αποτελώντας κομμάτι της ελληνικής οικογένειας για πάνω από 100 χρόνια και από γενιά σε γενιά.

Νοιάζεται για τη σωστή διατροφή των παιδιών. Με το πρόγραμμα Παιδιά Όλο Υγεία στηρίζει τη διατροφική εκπαίδευση πάνω από 100,000 μαθητών και των οικογενειών τους, σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμα, φροντίζει και στηρίζει με δωρεές χρημάτων και τροφίμων πλήθος οργανισμών, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το Make-A-Wish, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Ανοιχτή Αγκαλιά, τη Φλόγα, τα Παιδικά Χωριά SOS και πολλούς άλλους. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, δωρίζοντας τρόφιμα αγοραστικής αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Νομίζω, πώς όλες αυτές οι πράξεις και οι ενέργειες σημαίνουν τελικά Νοιάζομαι!