REAL LIFE TODAY I LOVE

5 προτάσεις για τη ντουλάπα σας


23 Οκτωβρίου 2013

Το βρήκα ενδιαφέρον και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Πιστεύω να το βρείτε χρήσιμο.

Πόσα πρωινά κάθεστε μπροστά στη ντουλάπα σας απελπισμένες επειδή δεν ξέρετε τι να φορέσετε πάλι; Πόσο πολύ σας ταλαιπωρεί η καταγραφή των αναγκών σας; ή Δεν ξέρετε πως να συνδυάσετε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα σας; Τι λύση λοιπόν έρχεται να δώσει η τεχνολογία. Υπάρχουν κάποια application που γίνονται εξαιρετικά εργαλεία στα χέρια σας λύνοντας το καθημερινό σας πρόβλημα.

Closet: Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ψηφιακή ντουλάπα, τότε η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Κατηγοριοποιείτε τα ρούχα σας αλλά σας κράτα και ενήμερες για το πότε φορέσατε τι. Έτσι, χαλαρές όποια ώρα θέλετε συνδυάζετε τα ρούχα σας και βγάζετε το πρόγραμμα της εβδομάδας. Επίσης, δεν υπάρχει πρόσβαση άλλων στην ντουλάπα σας.

 Pose: Το application που θα λατρέψετε. Πόσες φορές έχετε μπει στο δίλημμα να πάρετε κάτι ή όχι; Επειδή, θέλετε μια γνώμη και δεν έχετε κοντά σας κάποιον να σας πει αν αξίζει το κόπο να επενδύσετε ή όχι στην αγορά αυτή. Εκεί, λοιπόν έρχεται το Pose να σας δώσει τη λύση. Βγάζετε μια φωτογραφία και την ανεβάζετε στο Pose. Αμέσως, οι άλλοι χρήστες θα σας πουν την γνώμη τους. Ολόκληρο debate για το νέο σας outfit. Επίσης, η εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε την ντουλάπα σας αλλά και τις ελλείψεις της. Βρίσκετε το style που σας ταιριάζει και ακολουθείτε άλλους χρήστες με παρόμοιο style για inspiration.

Stylitics: Τώρα, όσες είστε οπαδοί της καλής οργάνωσης, η εφαρμογή αυτή είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Σας επιτρέπει να καταχωρήσετε τα ρούχα σας ανά χρώμα, είδος, brand και όχι μόνο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πότε αγοράσετε κάτι αλλά και πότε το φορέσατε. Επίσης, σας ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες. Τέλειο; Επίσης, η εφαρμογή αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε συνεχώς για τις νέες τάσεις της μόδας.

Walk In My Closet : Συνδυάζει ψώνια αλλά και οργάνωση. Αν έχετε μια ανάγκη και ψάχνετε να τα βρείτε στην αγορά αυτό που θέλετε, τότε απλά καταχωρήστε το στη ψηφιακή σας ντουλάπα. Έτσι, θα κατηγοριοποιήσετε τις ανάγκες σε μία λίστα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να πουλάτε ρούχα ή αξεσουάρ που δεν θέλετε πια. Απλά, τα ανεβάζετε σ' ένα ειδικό χώρο, όπου οι άλλοι χρήστες να μπορούν να τα επισκεφτούν και να διαλέξουν. Τέλος, σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε στιλ για έμπνευση αλλά και τις συμβουλές των ειδικών.

WiShi: Είναι κάτι καινούριο στο χώρο. Φέρνει τα social media και τoν κόσμο της μόδας σε συνεργασία. Οι χρήστες βοηθούν ο ένας τον άλλον σχετικά με το στιλ τους. Πώς; αφού μπορούν να μοιραστούν πληροφορίες για τις ψηφιακές τους ντουλάπες.

Αν αγαπάτε τη μόδα, θέλετε να μένετε συνεχώς ενημερωμένες αλλά και να επικρατεί τάξη στη ντουλάπα σας, τα παραπάνω application θα δώσουν λύση στο καθημερινό σας άγχος. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.