REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #7


16 Ιανουαρίου 2014

Βροχερή μέρα η σημερινή, αλλά δεν θέλω να με επηρεάσει. Αντιθέτως απολαμβάνω τη βροχή πηγαίνοντας στο studio. Φτάνοντας στο καμαρίνι μου είμαι σχεδόν σίγουρη για τα ρούχα μου σήμερα: denim shorts και γιλέκο G-star, body για να με κρατάει ζεστή από τα Intimissimi, αγαπημένο οπάκ καλσόν Calzedonia και booties Tsakiris-Mallas.

ileana makri

Δεν μπορώ όμως να αντισταθώ στα υπέροχα κοσμήματα της Ιλεάνας Μακρή που βρήκα στο site της ileanamakri.com. Γι' αυτό φόρεσα και το κολιέ και τα σκουλαρίκια αλλά και το βραχιόλι.

Η Kerastase είναι υπεύθυνη και σήμερα για το hairlook μου. Αφού περιποιήθηκα τα μαλλιά μου με Densifique, μία θεραπεία της Kerastase που δρα κατευθείαν στα βλαστοκύτταρα, χαρίζοντας μοναδική πυκνότητα, σώμα και όγκο στα μαλλιά. Ο όγκος είναι στη μόδα γι’ αυτό αποφάσισα να υιοθετήσω το Virtuase Rise look. Το κατάλληλο προϊόν για να το πετύχω στα μαλλιά μου είναι το πρωτοποριακό Lift Vertige από τη νέα σειρά Couture Styling, ένα πρωτοποριακό gel που ανασηκώνει απαλά τις ρίζες και δίνει μοναδικό κράτημα. Φυσικά το πολυχρηστικό Elixir Ultime έχει τη δική του θέση στο καμαρίνι μου, αφού είναι υπεύθυνο για την λάμψη των μαλλιών μου.

kerastase

Εκτός όμως από τα μαλλιά πρέπει να σκεφτώ και το πρόσωπό μου. Κι αυτό με τα φώτα και το καθημερινό μακιγιάζ ταλαιπωρείται περισσότερο, επομένως χρειάζεται πλούσια ενυδάτωση. Η νέα Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer της Clinique είναι μία κρέμα ιδανική για τις καθημερινές μου ανάγκες, αφού ενυδατώνει, προστατεύει και επανορθώνει την επιδερμίδα, όλη μέρα, κάθε μέρα. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να προστατεύεται ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τις μελλοντικές φθορές και φυσικά έχει τον απαραίτητο και για τους χειμερινούς μήνες αντιηλιακό δείκτη προστασίας.

clinique2

Το μακιγιάζ σήμερα θα γίνει με προϊόντα Clinique που είμαι σίγουρη ότι γνωρίζετε κι έχετε λατρέψει. Η σειρά chubby lips & eyes; Είναι ενυδατικά, εύχρηστα προϊόντα με χρώμα και τέλεια συσκευασία που θες να την έχεις στη τσάντα σου.

jenny_b

[gallery-292766] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.