REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #14


6 Μαρτίου 2014

Η Άνοιξη έχει μπει επίσημα αλλά ο Μάρτιος είναι ένας μήνας απρόβλεπτος που αντί για μέρες ηλιόλουστες μας έφερε βροχερές. Δεν πειράζει, θα προσαρμοστούμε! Σήμερα, λοιπόν, φτάνοντας στο στούντιο το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να πιω ένα ζεστό τσάι Lipton Yellow Label για ένα ωραίο ξεκίνημα.

KERASTASE

Αφού γέμισα μία κούπα με Lipton Yellow Label tea ξεκίνησα να φτιάχνω τα μαλλιά μου. Μ’ αρέσει να διατηρώ το σχήμα και την απαλή υφή τους και σ’ αυτό με βοηθάει το dry shampoo Powder Bluff, ένα προϊόν από την Kerastase που διώχνει την λιπαρότητα, δίνει όγκο και φρεσκάρει τα μαλλιά. Το Mousse Bouffante και το Lift Vertige από την σειρά Couture Styling της Kerastase είναι πάντα μαζί μου. Το πρώτο χαρίζει look με όγκο που διαρκεί ενώ το δεύτερο ανασηκώνει τη ρίζα για ένα μοναδικό ανάλαφρο, elegant look.

KERASTASE

Και τώρα τι να φορέσω; Έχω χαλαρή διάθεση, οπότε καταλήγω σε jeans με ένα cool tank top σε ένα petrol χρώμα Marks & Spencer και sneakers all star. Η αγαπημένη μου χρυσή chunky αλυσίδα δίνει μία διακριτική κομψή πινελιά στο outfit.

JENNY_BALATSINOU [gallery-313475] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.