REAL LIFE TODAY I LOVE

Μερικά διακοσμητικά tips


27 Μαΐου 2014

Είναι μια περίοδος που αναζητάμε τις αλλαγές ακόμη και στο σπίτι μας. Θέλουμε με κάθε τρόπο να δώσουμε έναν αέρα φρεσκάδας που θα μας ανανεώσει και θα μας φτιάξει τη διάθεση. Σκέφτηκα λοιπόν μερικά tips που θα μπορέσουν να αναδείξουν το χώρο σας. Είναι ιδανικά και για μικρούς χώρους καθώς δίνουν την «ψευδαίσθηση» ενός μεγαλύτερου και ευρύχωρου σπιτιού.

Αρχικά, προτείνω να ξεκινήσετε με το σαλόνι σας. Επιλέξτε ριχτάρια για τον καναπέ σε γήινα χρώματα ή με ethnic επιρροές. Θα πετύχετε μια εικόνα χαλάρωσης και συνάμα άκρως καλοκαιρινή.

Στη συνέχεια, επιλέξτε διαφορετικά κάδρα για τον τοίχο σας. Mην φοβηθείτε να συνδυάσετε τα φαινομενικά αταίριαστα πράγματα. Το mix & match είναι τάση και ήρθε για μείνει.

Επίσης, τα φυτά ταιριάζουν στο χώρο. Μην το ξεχνάτε.

Στην κρεβατοκάμαρα σας πάλι μπορείτε να κάνετε μικρές αλλαγές στα λευκά είδη. Κουρτίνες και κουβερλί σε χαρούμενα χρώματα είναι ιδανικά. Τέλος, κάντε ένα πάρτι από μαξιλάρια στο κρεβάτι σας. Τα πολλά μικρά μαξιλαράκια πάνω στο κρεβάτι δημιουργούν την εικόνα του όγκου και του μεγάλου. Επιλέξτε όμορφα posters για να διακοσμήσετε κάποιο από τους τοίχους του δωματίου σας.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως η τάξη και η οργάνωση δημιουργούν μια εικόνα ηρεμίας και χαλάρωσης στο χώρο σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.