REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #27


5 Ιουνίου 2014

Μετά από τις τελευταίες, συννεφιασμένες ημέρες, ο ήλιος εμφανίστηκε ξανά, η θερμοκρασία ανέβηκε και μαζί με αυτή και η διάθεσή μας! Η ημέρα ξεκίνησε με δυνατή μουσική, καλή παρέα στο καμαρίνι και όρεξη για δημιουργική δουλειά!

3Ξεκινήσαμε με νύχια! Λίγο οι αποχρώσεις του φορέματος, λίγο η σημερινή μέρα που είναι αφιερωμένη στο Περιβάλλον, επέλεξα να βάψω τα νύχια μου με το ανοιχτό, πράσινο χρώμα από την Too Taboo Neon Collection της essie, Vices Versa. Φωτεινό, ζωηρό και ταιριάζει με όλα τα καλοκαιρινά χρώματα.

essie

Σήμερα αποφάσισα να κάνω τα μαλλιά μου ίσια με όγκο στην κορυφή και λείες άκρες.

kerastase Το λάδι της Kérastase Soleil επιτυγχάνει λείο φινίρισμα και λάμψη στα μαλλιά ενώ η θρεπτική κρέμα προηγμένης προστασίας από την ίδια σειρά προφυλάσσει τα μαλλιά από τη φθορά και τις ακτίνες UV ενώ βοηθάει στο ίσιωμα. PicMonkey Collage Συμμαζεύω το καμαρίνι μου, παίρνω τα πράγματά μου και κατεβαίνω στο studio για μία τελευταία σύνοψη των σημερινών θεμάτων.

Ένα μάξι φόρεμα με prints και ανοιχτή πλάτη από το brand Attattivo ήταν η σημερινή μου επιλογή. Τα έθνικ, γήινα prints ταίριαζαν υπέροχα με τις neon λεπτομέρειες του φορέματος. Ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικά σανδάλια και τα αγαπημένα μου κοσμήματα ολοκλήρωσαν το σημερινό, καλοκαιρινό look.

14

Φροντίστε να τρώτε φρούτα καθημερινά. Ειδικά το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για το πρωινό σνακ!

6

Έχω λίγο χρόνο ακόμα, οπότε ας διαβάσω και την εφημερίδα μου τώρα που έχει ακόμα ησυχία στο πλατό...

[gallery-347127] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.