REAL LIFE TODAY I LOVE

Weekend #6: "Τhree days off"


10 Ιουνίου 2014

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που μας βάζει επίσημα σε καλοκαιρινό mood. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι για πολλούς η πρώτη καλοκαιρινή εξόρμηση. Εγώ όμως έμεινα κι απόλαυσα την άδεια Αθήνα αφού οι κόρες μου διαβάζουν λόγω εξετάσεων. Ήταν ένα τριήμερο ηρεμίας και χαλάρωσης. Μου ήρθαν στο μυαλό όλα όσα έλεγε η Francoise Heritier, στο βιβλίο της "Το αλάτι της ζωής" για όλα εκείνα τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής που τελικά της δίνουν το μεγαλύτερο νόημα. Έτσι, επέλεξα να περάσω τις μέρες αυτές χωρίς να κοιτώ το ρόλοι.

2

Απήλαυσα το πρωινό του Σαββάτου στο σπίτι μου χαλαρώνοντας και καμαρώνοντας τις γαρδένιες μου που άνθισαν και πάλι. Είναι απ΄τα αγαπημένα μου φυτά γιατί μ΄αρέσει πολύ το άρωμά τους.

δασ

"Ξεφύλλισα" και το νέο τεύχος του HOPE, που είναι γεμάτο από φρέσκα θέματα, συμβουλές, συνεντεύξεις και ιδέες για να γίνει η ζωή μας πιο όμορφη. Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν.

Συνέχεια έχει η ενασχόλησή μου με το σπίτι. Βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με τη διακόσμησή του κάνοντας μικρές αλλαγές που θα έδιναν έναν αέρα φρεσκάδας στο χώρο.

1sdΤα ριχτάρια αυτά είναι τα αγαπημένα μου. Τα έχω πάρει από ένα ταξίδι στο Μεξικό. Τα ξεχώρισα για τα έντονα χρώματά τους και γιατί καταφέρνουν να πετύχουν την boho διακόσμηση που θέλω στο χώρο μου. Δίνουν μία διαφορετική πινελιά στον καναπέ του σπιτιού.

6

Το Collagen ProActive, δεν λείπει απ΄την καθημερινότητά μου. Το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς υαλουρονικό οξύ, αλόε βέρα ή οτιδήποτε αλλοιώνει τη σύνθεση του και συμβάλλει πολύ καθοριστικά στην υγεία του οργανισμού σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι ο νέος σας σύμμαχος και που θα σας γεμίσει ευεξία και θα σας κάνει να δείχνετε πιο νέες και φρέσκιες.

7

Το νέο boyfriend της Mouning. Της αρέσει να κοιμάται στα ριχτάρια, να χουζουρεύει όλη μέρα και να αλλάζει λούτρινα κουκλιά για τον ύπνο.

12

Χαζεύοντας στο Ιnstagram έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο quote που μου φάνηκε χιουμοριστικό και με έκανε να γελάσω.

as

Το πρώτο μου θερινό σινεμά για αυτό το καλοκαίρι.

Την Κυριακή είδα την Γαλλική ταινία "Θεέ μου τι σου κάναμε;". Πρόκειται για τη νέα ταινία που θέτει ξανά στο προσκήνιο το θέμα του πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος της σύγχρονης Ευρώπης, σε μια εποχή που το πολιτικό κλίμα δείχνει ανησυχητικά τεταμένο και εύθραυστο.

sss

H βραδιά έκλεισε με μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Είναι κάτι που απολαμβάνω και με ξεκουράζει. Σας προτείνω να ξεκινήσετε από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και να προχωρήσετε προς το Θησείο. Κάντε μία βόλτα στην στοά του Αττάλου στην αρχαία αγορά. Ο φωτισμένος ναός του Παρθενώνα, τα αρχαία μνημεία σε συνδυασμό με τους πλανόδιους καλλιτέχνες συνθέτουν μία μοναδική εμπειρία. Ακούσματα jazz, ροκ, ελληνικά τραγούδια και μελωδίες άλλες που αλλάζουν καθώς περπατάς και περιπλανιέσαι στους δρόμους της Αθήνας. Συνεχίστε τη βραδιά σας για ένα χαλαρό ποτό στο Γιασεμί, στα Αναφιωτίκα.

4

Η Δευτέρα ήταν μία ακόμη μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης. Η νέα fun collection Ipanema, έχει τόσες επιλογές σε χρώματα, σχέδια και συνδυασμούς σε σαγιονάρες που αποκλείεται να μην βρει κανείς αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό του στιλ. Εγώ έχω επιλέξει τις μαύρες καθώς πηγαίνουν μ΄όλα και μπορώ να τις φορέσω από το πρωί μέχρι το βράδυ.

sfas

Το απόγευμα της Δευτέρας πέρασα πολύ όμορφα σ΄ένα φιλικό σπίτι με καλή παρέα. Ο δε σκύλος τους, ο Αρίστος, έκλεψε την παράσταση. Είναι ο πιο υπάκουος και καλά εκπαιδευμένος σκύλος που έχω δει ποτέ μου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.