REAL LIFE TODAY I LOVE

Weekend #7: "Chilling at home"


24 Ιουνίου 2014

Αν και ο Ιούνιος φτάνει στο τέλος του και το Σαββατοκύριακο θα έπρεπε να βρει στην παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, τελικά έμεινα σπίτι κάνοντας τελείως διαφορετικά πράγματα...

Το Σάββατο πήγαμε με το γιο μου στο ποδηλατάδικο για να βγάλουμε τις βοηθητικές ρόδες. Μεγάλωσε. Τόσο που τελικά χρειαζόμαστε καινούριο ποδήλατο.

bmx

Επιστρέφοντας στο σπίτι, έπρεπε να κάνω update τις φωτογραφίες μου απ΄το κινητό στο laptop. Παιδεύτηκα 13 ώρες. Κάπου εκεί βρήκα και την παρακάτω φωτογραφία. Το 1985 στο Μαρόκο. Ξεκουράζομαι μετά από αγώνα τένις διαβάζοντας ένα βιβλίο.

mar

Η Κυριακή με βρήκε να ξεκουράζομαι στο σπίτι. Σηκώθηκα και έφτιαξα πρωινό με pancakes. Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που μοιράστηκε μαζί μας μια μέρα στην εκπομπή. Θα βρείτε τη συνταγή στο site του akispetretzikis.com.

PAN

Στη συνέχεια είχα όρεξη να κάνω κάτι δημιουργικό. Σκέφτηκα να αξιοποιήσω ένα παλιό έπιπλο με συρτάρια που είχα ξεχασμένο στην αποθήκη. Γέμισα τα πρώτα του συρτάρια με τις δημιουργίες ΕΚΑΤΕRINI, που είδα πρόσφατα στο e-shop της και δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε πολλά κομμάτια της νέας της συλλογής. Ως λάτρης των ταξιδιών και της φύσης, όπως και η Aικατερίνη Καντζίκη, βρήκα πολύ ενδιαφέρον ότι "παντρεύει" στοιχεία όπως μέταλλα, ημιπολύτιμες πέτρες, κρύσταλλα, μετάξι, κορδόνι, ξύλο, ύφασμα, δέρμα στα κοσμήματά της.

sa

Όπως θα δείτε τα κοσμήματα που επέλεξα ακολουθούν το bohemian στιλ που ειδικά το καλοκαίρι λατρεύω να ακολουθώ.

Το βράδυ αφού χαλάρωσα αποφάσισα να δω τον 4 κύκλο της σειράς "Game of Thrones".

ga

Δεν θα σας αποκαλύψω πολλά spoilers, για όσους δεν τα έχουν δει ακόμα, αλλά θα σας πω ότι η δράση κορυφώνεται προς το τέλος των επεισοδίων. Αφού τελειώσαν τα επεισόδια είχα μπει για τα καλά στο mood και έτσι ξεκίνησα να ψάχνω σχόλια, κριτικές και ότι γενικότερα έχει γραφτεί μέχρι τώρα για τη σεζόν αυτή. Το ενδιαφέρον μου τράβηξε ένα αφιέρωμα στο περιοδικό Time που αποκαλύπτει ποιοι χαρακτήρες της σειράς υπήρξαν αληθινά πρόσωπα.

Η μέρα τελείωσε με το "Strange Love", ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι από την electronic-jazz μπάντα, Koop.

koop

Κάπως έτσι το Σαββατοκύριακο έφτασε στο τέλος του και μία ακόμη εβδομάδα ξεκινά με θετική ενέργεια!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.