REAL LIFE TODAY I LOVE

Ήρθε η ώρα των εκμυστηρεύσεων!


10 Δεκεμβρίου 2014

card_final_background_1-Copy1.jpg

Μετά από όλη αυτή την διαδρομή που έχουμε κάνει παρέα στον κυβερνοχώρο, μετά από τις σκέψεις και τις προτάσεις που ανταλλάξαμε και μετά από την υπέροχη και τεράστια αλληλεπίδρασή μας, ήρθε η ώρα, η ομάδα μου κι εγώ, να ανταποδώσουμε έμπρακτα την στήριξή σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς αποκλειστικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες που ξετρυπώσαμε πολύ επιλεκτικά.

Μόλις λοιπόν «γεννήθηκε» το JYou, μια νέα πλατφόρμα-αδερφάκι του jenny.gr, με στόχο την ικανοποίηση όλων των αισθήσεών σας. Μέσα στο JYou υπάρχουν δύο νέα projects που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για εσάς, αφού η ηλεκτρονική μας συναναστροφή νιώθω πως πρέπει να περάσει σε ένα νέο level.

Το πρώτο λοιπόν είναι το Secret Club…το μικρό μας μυστικό! Δημιουργήσαμε ένα club μελών για όσες γυναίκες θέλουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά εκπτωτικά προνόμια από επιλεγμένα καταστήματα. To Secret Club του Jenny.gr συνεργάζεται με καταστήματα καλλυντικών, ενδυμάτων, υπηρεσίες ομορφιάς, ψυχαγωγίας, υπηρεσίες για παιδιά, ξενοδοχεία κ.ά εξασφαλίζοντας αποκλειστικά για τα μέλη του εκπτώσεις έως 30% καθώς και ιδιαίτερες παροχές.

card_final_background_1 - Copy

Το δεύτερο είναι το Exclusive Shop, ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα για λίγους και γρήγορους! Ένα ξεχωριστό eshop όπου σχεδιαστές δημιουργούν αποκλειστικά για το Jenny.gr αξεσουάρ, ενδύματα, design items, έχοντας εμπνευστεί από την αισθητική μας. Οι δημιουργίες θα διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, γι’αυτό οι γρηγορότεροι θα απολαμβάνουν ιδιαίτερα και exclusive items. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε σχεδιαστές που αγαπάμε και να σας δώσουμε πρόσβαση στα μοναδικά προϊόντα και τις ιστορίες τους.

Δείτε την πρώτη μας συνεργασία με τη Natasha Marie Athanasiadou & την Generation Generous* Bag!

jenny_ggbag3

Σας καλωσορίζω λοιπόν στον JYou κόσμο μου που είμαι σίγουρη πως θα γίνει γρήγορα κόσμος μας! Απολαύστε την περιήγηση στο www.jyou.gr!