REAL LIFE TODAY I LOVE

LFW is calling...


19 Φεβρουαρίου 2015

DSC_6239.jpg

Όσο κι αν αλλάξουν οι προτεραιότητες στη ζωή μου το μικρόβιο της μόδας είναι πάντα ζωντανό. Η αίσθηση που σου αφήνουν τα catwalks, ακόμα κι αν τα παρακολουθείς από την οθόνη του υπολογιστή είναι μοναδική και μόνο όσες είστε fan των trends αντιλαμβάνεστε ακριβώς αυτό το συναίσθημα.

T&G_Vivienne Westwood SS15_FOH

Η εβδομάδα μόδας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα ’15-’16 έχει ήδη ξεκινήσει. Οι νέες τάσεις αποτελούν το πιο hot θέμα στους παγκόσμιους κύκλους της μόδας με στάση στο άκρως ενδιαφέρον Λονδίνο που  συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της παγκόσμιας fashion ελίτ. Πρόκειται για μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που μπορεί να φιλοξενήσει από τους πιο συντηρητικούς μέχρι τους πιο ανατρεπτικούς designers. Εκεί υπάρχει χώρος για όλους και η εμπειρία που ζει κανείς στη βρετανική πρωτεύουσα είναι μοναδική.

DSC_6239

Φέτος λοιπόν έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι στο επίκεντρο των εξελίξεων μαζί με ένα επαγγελματικό brand hairstyling με αξιοσημείωτη δραστηριότητα στις τάσεις και με πολύ σημαντικές συνεργασίες με τους πιο πετυχημένους σχεδιαστές. Φυσικά αναφέρομαι στα TONI&GUY, τα οποία εδώ κι αρκετά χρόνια είναι υπεύθυνα για τα εντυπωσιακά looks των catwalks της ανατρεπτικής Vivienne Westwood και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν σε άλλους δύο εξίσου σημαντικούς British designers, την Sophia Webster και τον Mathew Williamson.

Step 4

Μαζί με τον Global Hair Ambassador των TONI&GUY, Mark Hampton θα βρίσκομαι στα backstage την ώρα της προετοιμασίας και θα σας μεταφέρω τον παλμό αλλά και τα νέα trends απευθείας από το Λονδίνο. Ακολουθήστε μας και ζήστε μαζί μας την πιο stylish εμπειρία!