REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No 5 #JoyTalk


21 Μαρτίου 2015

IMG_4860.jpg

Ακόμα μία μέρα γυρισμάτων για το Joy Talk κι όπως σας έχω πει ξανά είναι από τις καθημερινές μέρες που πλέον απολαμβάνω. Έχω πλέον βρει το ρυθμό μου έτσι ώστε όλα να κυλούν ήρεμα και εγώ να έχω το χρόνο να περιποιηθώ όπως πρέπει.

Μία τέτοια μέρα –γυρισμάτων- προσπαθώ πάντα να έχω από το πρωί καλή διάθεση. Μέχρι τώρα το έχω καταφέρει και η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Δοκιμάστε να ανοίξετε το ραδιόφωνο την ώρα που ξυπνάτε ή να βάλετε το αγαπημένο σας τραγούδι και όλα γύρω θα μοιάζουν πιο όμορφα.

Έτσι ξεκίνησα κι αυτή τη φορά τη μέρα μου, νωρίς και με δυνατή μουσική! Κι αφού τελείωσα με το πρωινό μου έκανα ένα ζεστό ντους με το υπέροχο αφρόλουτρο της Apivita Royal Honey.

ROYAL HONEY

Έχει τόσο ωραία μυρωδιά που μένει στο δέρμα και το αφήνει ιδιαίτερα απαλό. Κι αφού ο χρόνος δεν με πίεζε έκανα ένα μία γρήγορη απολέπιση στο σώμα με το Royal Honey scrub.

moodboard

Το moodboard της ημέρας σε ροζ παστέλ αποχρώσεις!

IMG_4004

Με έμπνευση από το pink moodboard διάλεξα για τα νύχια μου το Fiji, ένα πολύ γλυκό ροζ χρώμα της essie.

IMG_4860

Κι αφού φρόντισα να είναι όλα έτοιμα στο σπίτι για τα παιδιά, κατευθύνθηκα προς το αγαπημένο σπίτι-στούντιο. Όπως κάθε φορά εκεί με περίμεναν οι συνεργάτες μου για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Ο Σπύρος ήταν ήδη εκεί με σακούλες γεμάτες ρούχα από τις συλλογές H&M.

HM

Είχε ξεκινήσει να τα απλώνει αλλά δεν χρειάστηκε να κουραστούμε πολύ. Είναι από τις λίγες φορές που αποφάσισα πρώτα τι θα φορέσω! Μία φούστα με πιέτες σε ένα υπέροχο πυρωμένο πορτοκαλί. Κι επειδή είναι πολύ εντυπωσιακή τη συνδύασα με ένα απλό μαύρο top και μπαλαρίνες.

hmprod

Calf-length skirt, H&M.

Μετά σειρά είχαν τα μαλλιά. Ταυτόχρονα έριξα και μία ματιά στα e-mails και στις σημειώσεις μου για τη σημερινή μου καλεσμένη!

IMG_1703

Ένα απλό ίσιωμα και μία λακ για ήπιο κράτημα. Η Laque Couture από τη σειρά Couture Styling της Kerastase βρίσκεται πάντα στο hair beauty kit μου. Δεν κολλάει και δεν βαραίνει τα μαλλιά ενώ με ένα απλό βούρτσισμα εξαφανίζεται.

MAC

Και στο μακιγιάζ μένει πιστή τόσο στα χρώματα και στο ύφος. Μία φυσική βάση με λίγο ρουζ για φρεσκάδα, ελαφρώς τονισμένα μάτια και λίγη λάμψη στα χείλη με τα υπέροχα MAC.

Μερικές διορθώσεις στο μακιγιάζ….

MIRROR

Λίγη κρέμα χεριών…

IMG_3973

Και ξεκινάμε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι κεφάτη και γεμάτη όρεξη για κουβέντα.

Και μερικές συμβουλές πλυσίματος....

Και το τελευταίο γεύμα της ημέρας!

tomatos_quinoa

Τομάτες γεμιστές με κινόα. Υγιεινό και πεντανόστιμο φαγητό, δοκιμάστε το!

[gallery-434883]