REAL LIFE TODAY I LOVE

Η προσωπική υγιεινή είναι το Α και το Ω


29 Οκτωβρίου 2015

IMG_35101-570x6201.jpg

Η καθημερινότητα απαιτεί πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι σαν γυναίκες πρέπει να έχουμε φροντίσει να είμαστε καλυμμένες όσον αφορά στην ατομική υγιεινή ανεξάρτητα από την ηλικία. Γι’ αυτό έχω μάθει να είμαι πολύ προσεκτική με την ατομική υγιεινή και το ίδιο έχω μάθει να κάνουν και οι κόρες μου. Η διατήρηση της υγείας της ευαίσθητης περιοχής λοιπόν είναι βασική γυναικεία υποχρέωση σε οποιαδήποτε ηλικία. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλες είναι να προφυλάσσουμε την ευαίσθητη περιοχή σε καθημερινή βάση.

Η νέα γυναικεία σειρά Feminine της Frezyderm ήρθε για να μας δώσει λύση στα μικροπράγματα που μας εμποδίζουν να κρατάμε καθαρή την ευαίσθητη περιοχή εντός κι εκτός σπιτιού. Ήπιος καθαρισμός εξωτερική κι εσωτερικής χρήσης αλλά και αντιμετώπιση λοιμώξεων της περιοχής προσφέρονται από τα προϊόντα της σειράς Feminine.

Capture

Τα Intim Area Foam, Liquid & Wipes είναι ιδανικά και εύχρηστα τόσο στο γρήγορο ντους το πρωί όσο και για την τσάντα. Φυσικά, αυτό δεν αρκεί. Που και που η ευαίσθητη περιοχή έχει ανάγκη από πιο βαθύ και εσωτερικό καθαρισμό. Η Frezyderm λοιπόν ολοκληρώνει τη σειρά Feminine με το Intim Vaginal Douche Χαμομήλι, Σόδα, Ξύδι το οποίο βοηθά στον καθαρισμό του κόλπου εσωτερικά αλλά και το Intim Aid Cleanser για περιπτώσεις λοιμώξεων.

Μην ξεχνάτε:

  • Πρέπει να επιλέξετε το σωστό προϊόν ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Εγώ πάντα συμβουλεύομαι το γιατρό ή το φαρμακοποιό μου.
  • Η χρήση των προϊόντων πρέπει να γίνεται με μέτρο κι όχι αλόγιστα, διαφορετικά τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα.
  • Προτιμήστε εσώρουχα βαμβακερά τα οποία έχετε αποστειρώσει (με το σίδερο) καλά πριν φορέσετε. Έτσι επιτρέπεται στην περιοχή να αναπνέει σωστά.
  • Κυρίως όμως μην αμελείτε τις τακτικές επισκέψεις στον γυναικολόγο.