REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no1


Τζένη Μπαλατσινού

9 Νοεμβρίου 2015

jenny-jenny-1.jpg

Ξεκίνησα το πρώτο photo diary - Scrapbook από το σπίτι του #JennyJenny.... για να μοιράζομαι μαζί σας εικόνες, μουσικές, συναισθήματα...

FullSizeRender[4]

Η πολύ πρωινή διαδρομή προς το σπίτι του #JennyJenny έχει αναπάντεχες συναντήσεις που όμως μου φτιάχνουν τη διάθεση. Μπορεί να μην υπάρχουν φανάρια, Stop και άλλα σήματα του Κ.Ο.Κ αλλά πρέπει να έχεις υπομονή για να φτάσεις...

FullSizeRender[3]

#quoteoftheday

Η αρχή για μία καλή συνεργασία και ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα χρειάζεται αγάπη γι' αυτό που κάνεις. Κι εμείς έχουμε μπόλικη.

SCRAPBOOK (5)

Η σειρά 3Step της Clinique είναι το πιο κλασσικό και αποτελεσματικό σύστημα περιποίησης: Καθαρισμός - Απολέπιση- Ενυδάτωση. Αναδεικνύει την πιο καθαρή και υγιή όψη της επιδερμίδας από τις πρώτες κιόλας μέρες της χρήσης.

clinique1

Το 4ο μέλος του 3Step  είναι το Clinique Sonic. Βοηθάει στον πιο βαθύ καθαρισμό, μειώνοντας την όψη των πόρων. Λίγο από το υγρό σαπούνι της σειράς στο βουρτσάκι και ξεκινήστε το μασάζ. Σίγουρα είναι πιο απολαυστικό απ' ότι αν το κάνετε με τα χέρια. Δοκιμάστε το!

IMG_9157

Ο Γιώργος Τζούλης μου έδειξε πως να φτιάχνω μηλόπιτα στα γρήγορα. Δείτε κι εσείς πως εδώ.

IMG_9138

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν απολαυστικός στη συνέντευξη που μας έδωσε.

estee1

O Tάκης Μαυριγιαννάκης, ο makeup artist της Estee Lauder μας έδειξε πως να κάνουμε το contouring και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Η σειρά New Dimension κάνει τη δύσκολη διαδικασία της φωτοσκίασης στο μακιγιάζ απλή υπόθεση.

IMG_3659

Αυτή την εποχή έχω εμμονή με το ανανεωμένο, "κόκκινο" Modern Muse της Estee Lauder, το Le Rouge. Με φρουτώδεις και βελούδινες νότες και μία γερή δόση από τριαντάφυλλο που φτιάχνει τη διάθεση και μου θυμίζει οικείες μυρωδιές.

estee2

Ένα επαναστατικό Serum –  το New Dimension Shape + Fill Expert Serum – και το Expert Liquid Tape, μαζί με δύο «shaping» προϊόντα – Shape + Sculpt Face Kit και το Shape + Sculpt Eye Kit – βοηθούν στο να αναδειχθούν οι γωνίες και να δημιουργηθεί ένα πιο όμορφο περίγραμμα στο πρόσωπο.

jenn1

Ο Τάκης μου έδωσε να δοκιμάσω το Pure Color Envy Liquid Lip Potion και από τότε είναι μέσα στη τσάντα μου. Αφήνει ζωντανό χρώμα και μοναδική αίσθηση στα χείλη. Ενώ είναι ενυδατικό έχει μεγάλη διάρκεια και σμιλεύει το σχήμα των χειλιών. IMG_9188

Λατρέψαμε τον Tάκη Μαυριγιαννάκη αφού μας έμαθε πως να χρησιμοποιούμε τα δύο μαγικά προϊόντα της σειράς New Dimension και να κάνουμε μόνες μας το πολυπόθητο contouring.

IMG_9200

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αναστάτωσε την παρέα του Jenny Jenny με μουσική και άφθονο γέλιο.

Κάθε φορά περνάμε υπέροχα στα backstage λόγω της υπέροχης ομάδας του Jenny Jenny. Stay tuned for more...