REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no2


Τζένη Μπαλατσινού

17 Νοεμβρίου 2015

jenny-jenny-2.jpg

Ακόμα ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο στο σπίτι του #JennyJenny μέσα από φωτογραφίες... IMG_8810

Κάθε φορά την ώρα που ετοιμάζομαι, βάζω τα ακουστικά και η μουσική ξεκινά για να με χαλαρώσει και να μου φτιάξει τη διάθεση. Τι καλύτερο να ξεκινάς τη μέρα σας με ένα τραγούδι όπως το "Calm Like You" από το τελευταίο album των "The Last Shadow Puppets".

Ώρα για μία επιδρομή στην κουζίνα.

IMG_1440

Ο Γιώργος σήμερα έκανε μια πεντανόστιμη συνταγή. Δοκιμάστε την ανεπιφύλακτα.

scrap2

Στην εκπομπή του Σαββάτου, απόλαυσα το beauty section, αφού έπρεπε να δοκιμάσω τα υπέροχα κραγιόν από την Estée Lauder. Μαζί με την Ελιάνα, ανακαλύψαμε τις νέες σειρές.

estee lipsticks

Τα Envy Lipsticks της Estée Lauder διαθέτουν μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από ζωηρά φούξια μέχρι dark burgundi και pale nudes. Τα Envy Lipsticks σμιλεύουν, ενυδατώνουν και κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο έντονα.

scrap2a

Όπως καταλαβαίνετε δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδοκιμάσουμε.

JENNYRED3

Τα Envy Lipsticks της Estée Lauder της  είναι πραγματικά πολύ εύκολα στην εφαρμογή. Κάνουν sculpting και δίνουν στα χείλη ένα τέλειο σχήμα.JENNY_RED

Εγώ μπήκα στον πειρασμό κι έβαλα ένα φλογερό κόκκινο αν και δεν το συνηθίζω!

jenny-jenny_023

O Γιάννης Στάνκογλου και ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος κάθισαν μαζί μας στον καναπέ και μας μίλησαν για τη νέα ταινία που συμπρωταγωνιστούν, "The Republic".

IMG_1439

Η Κυριακή ξεκίνησε με ένα γερό πρωινό, από το οποίο αυτή την εποχή δεν λείπει ποτέ το ρόδι. Είναι γνωστό αντιοξειδωτικό φρούτο με υπέροχη γεύση που κάνει καλό στο δέρμα αλλά και την υγεία.

j14

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε!

j17

Τα αρώματα ήταν οι πρωταγωνιστές της εκπομπής και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην πλούσια και ιδιαίτερη συλλογή του Tom Ford. Μετρ και στα αρώματα, ο Tom Ford έχει καταφέρει να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς με τα ήδη υπάρχοντα αρώματα αλλά και με την υπηρεσία που φτιάχνεις μόνος σου ένα μοναδικό άρωμα για σένα. j19

Το δικό μου αγαπημένο, το οποίο φοράω τελευταία συνέχεια είναι το Jasmin Rouge, ένα spicy λουλουδάτο άρωμα από τη σειρά Private Blend.

j13

Το σαλόνι γέμισε με παιδιά, αφού καλεσμένος μας ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο musical Billy Elliot.

j15

Οι μικροί πρωταγωνιστές της παράστασης χόρεψαν στο σαλόνι του σπιτιού και ξεσήκωσαν την ομάδα. Ο Πέτρος, ο Αντρέας και ο Σωτήρης υποδύονται εναλλάξ τον Billy Elliot και μοιράστηκαν την εμπειρία τους μαζί μου και με την υπόλοιπη ομάδα. Είμαι σίγουρη ότι έκαναν κι εσάς να χαμογελάσετε, που τους είδατε από το σπίτι.

IMG_3929

Επειδή αυτό τον καιρό διαβάζω το βιβλίο της Oprah Winfrey, "Αυτό που ξέρω σίγουρα", μοιράζομαι μαζί σας το παρακινητικό quote από το οπισθόφυλλο.  #foodforthought