REAL LIFE TODAY I LOVE

#JennyBalatsinouTeam Προσφέρουμε Παίζοντας


Τζένη Μπαλατσινού

3 Νοεμβρίου 2016

jenny-980x61356503.jpg

Και όμως! Με το να αφήνουμε τους μικρούς αυτούς ανθρώπους να έχουν ελεύθερο χρόνο - χωρίς υποχρεώσεις, που περιλαμβάνουν μαθήματα και δραστηριότητες - είναι σα να βάζουμε λίπασμα για να φουντώσει η δημιουργικότητα και η φαντασία τους. Πόσο σωστό ήταν αυτό. Όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για εμάς τους μεγάλους.

Λίγες μέρες πριν, κάπου ανάμεσα σε meetings, brain stormings και τηλέφωνα κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και να καθίσω να παίξω. Μάλιστα, όπως το ακούσατε. Να παίξω. Έκλεισα την πόρτα, κάθισα στον πράσινο καναπέ, έβαλα και τα πόδια μου πάνω στο γραφείο (ναι, αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου θέσεις) και πήρα το κινητό στα χέρια.

Και ξέρετε κάτι; Αυτά τα λίγα λεπτά που αφιέρωσα στο παιχνίδι μου ήταν κάτι παραπάνω από εποικοδομητικές. Όχι μόνο χαλάρωσα, αλλά έβαλα και ένα μικρό λιθαράκι στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως πώς το έκανα αυτό: κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν την εφαρμογή "Κάτι Καλύτερο" του ΟΠΑΠ και ρίχνοντάς το στο παιχνίδι. Για να ξέρετε είναι διαθέσιμη και στο Play Store και στο App Store, άρα ό,τι κινητό και να έχετε μπορείτε να την κάνετε download. Οι "δοκιμασίες" ήταν διάφορες: κουίζ, να βρω τη διαφορά ανάμεσα σε δύο φωτογραφίες μέχρι και να τρέξω μία συγκεκριμένη απόσταση (ναι μπορείτε να με φανταστείτε να τρέχω στα γραφεία του Jenny.gr). Αυτή η τελευταία δοκιμασία τώρα που το σκέφτομαι είναι και ιδανική για όσους προπονούνται για το Μαραθώνιο που θα γίνει στις 13/11! Και τρέχεις και κάνεις το καλό.

Αν θέλετε να μπείτε και εσείς στο παιχνίδι και να αυξήσουμε την προσφορά του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο Παιδιατρικών Νοσοκομείων, μπορείτε να ακολουθήσετε την ομάδα μου #JennyBalatsinouTeam - βεβαίως έφτιαξα και ομάδα, γιατί είναι ωραίο να προσφέρεις, αλλά όταν το κάνεις και με παρέα είναι ακόμα καλύτερα. #katikalytero #opap 

Και για να μην ξεχάσω: