REAL LIFE TODAY I LOVE

Η ευχαρίστηση του να διαλέγεις δώρα


Τζένη Μπαλατσινού

27 Δεκεμβρίου 2016

edit-img-8745.jpg

Μια βόλτα στα μαγαζιά ξέρουμε όλες ότι έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στη διάθεσή μας, ειδικά αυτή την περίοδο που το μόνο που θέλουμε είναι να χαζεύουμε βιτρίνες και να εμπλουτίζουμε τη λίστα με τα δώρα για τους αγαπημένους μας.

Όταν μάλιστα η βόλτα μας μπορεί να πάρει πολύ πιο γιορτινό χαρακτήρα, με μικρά treats που την κάνουν μοναδική, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Κάτι τέτοιο έζησα στο ανακαινισμένο κατάστημα της Diesel στο Golden Hall, όπου κάθε πελάτης μπορεί να αποαλύσει ένα ποτήρι Prosecco αλλά και λαχταριστά κεράσματα από βέλγικη σοκολάτα κάνοντας παράλληλα τα ψώνια του.

Με τέτοια υποδοχή λοιπόν μπόρεσα εύκολα να αφήσω για λίγο τις υποχρεώσεις της ημέρας στην άκρη και να πάρω πρώτη μια γεύση από την καλοκαιρινή συλλογή αλλά παράλληλα να βρω και να σας προτείνω δώρα για το πρωτοχρονιάτικο Christmas Santa παιχνίδι. Οι επιλογές πολλές.

Το πρώτο κομμάτι που μου κέντρισε την προσοχή. Τα leather jackets της άνοιξης δεν χρειάζεται να είναι στο κλασικό μαύρο. Ένα βαθύ κόκκινο διαφοροποιείται αρκετά από τα συνηθισμένα και προσωπικά σκοπεύω να το συνδυάσω με πολλά items της ντουλάπας μου, από το κλασικό τζιν και ένα T-shirt μέχρι ένα κομψό μαύρο φόρεμα στο οποίο θέλω να δώσω πιο ροκ χαρακτήρα. 

Ένα ιδιαίτερο φόρεμα με πολυτελή υφή νομίζω είναι μια καλή επιλογή για δώρο, αφού η παραλήπτρια (δεν θα μαρτυρήσω εδώ για ποια προορίζεται) δεν θα χρειαστεί να ψάξει και πολύ με τι θα το συνδυάσει. Ένα ζευγάρι biker boots, για παράδειγμα, ή οι all time αγαπημένες μαύρες γόβες, θα του δώσουν τέλειο στιλ, ανάλογα με την περίσταση.

Για τις πιο ρομαντικές στη λίστα μου νομίζω αυτή η τσάντα σε παστέλ ροζ απόχρωση θα είναι το πιο όμορφο δώρο αυτές τις γιορτές, αφού μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο για πιο casual σύνολα όσο και για πιο γιορτινά καλέσματα. 

Αυτά τα μποτάκια δεν ξέφυγαν φυσικά από το βλέμμα μου καθώς αγαπώ οτιδήποτε minimal και chic που όμως αποπνέει δυναμισμό. Νομίζω ότι θα είναι και τα κομμάτια που θα κάνουν τη μεγαλύτερη απόσβεση στα σύνολά σας αφού ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα. 

Αυτό το τοπ που βλέπετε δεν είναι ακόμα ένα T-shirt αλλά ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι (λάτρεψα το cropped μέρος μπροστά) και πιστεύω πως η φίλη στην οποία σκέφτομαι να το χαρίσω θα το βολευτεί πολύ με τα αγαπημένα της ψηλόμεσα παντελόνια. 

Και επειδή ο χειμώνας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να κυκλοφορούμε μόνο με σκούρα χρώματα, αυτό εδώ το πανωφόρι σε παστέλ αποχρώσεις θα φωτίσει ακόμα και τα πιο dark σύνολα, παίρνοντας τη θέση ενός κλασικού μαύρου παλτό. 

Και το καλύτερο για το τέλος...

Το φόρεμά για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι μπορώ να πω ότι το ξεχώρισα πριν καν μπω στο κατάστημα. Λίγο το λαμπερό του φινίρισμα, λίγο οι τέλειες χρωματικές αντιθέσεις που το κάνουν τόσο γιορτινό, το φαντάζομαι ήδη με ένα ωραίο jacket για το πιο chic και μοντέρνο New Year's Eve σύνολο. 

Με αυτά λοιπόν έφυγα από τη Diesel, φορτίζοντας τις μπαταρίες μου για την ημέρα και ξέροντας ότι τα δώρα μου φέτος θα έχουν την πιο stylish υπογραφή. Δεν είναι και λίγο να καταφέρνεις να βρεις αυτό που θα κάνει τον άλλο χαρούμενο και θα βάλει μια δική σου πινελιά στο στιλ του. Και νομίζω ότι φέτος το πέτυχα αυτό.