REAL LIFE TODAY I LOVE

Φέτος το καλοκαίρι ας φορέσουμε τον πιο ωραίο εαυτό μας


Τζένη Μπαλατσινού

20 Ιουνίου 2017

image2.jpg

Άκουσε αυτό το moto και φόρεσε το ωραιότερο χαμογελό σου. Do Shine! Άφησε τους ανθρώπους να δουν πόσο μοναδική και πραγματική είσαι. Με τις τέλειες ατέλειές σου. Όμορφη. Μην φοβάσαι να δείξεις τη μαγεία που κρύβεις μέσα σου. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις καμία τάση, απλά αφέσου στην ξεγνοιασιά του καλοκαιρινών μηνών. Να ξέρεις πως η επικρατέστερη τάση για φέτος είσαι εσύ. Do Style!

Ένα ανάλαφρο beachwear κομμάτι, ανέμελλα μαλλιά, καθόλου make up και ένα αγαπημένο σου κόσμημα που σε αντιπροσωπεύει και το αγαπάς είναι αρκετά.Διάλεξε σύμβολα που θυμίζουν ηλιόλουστες ακρογιαλιές και παραδεισένια ηλιοβασιλέματα...ό,τι το μυαλό φωτογραφίζει και η μνήμη κρατά για πάντα. Τι θα λέγατε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική σύνθεση βραχιολιών Pandora από την καλοκαιρινή συλλογή; Κοχύλια και αστερίες αποτυπώνουν τη μαγική ομορφιά της θάλασσας σε εντυπωσιακά σύμβολα και σκουλαρίκια, λαμπερές πέτρες, σμάλτο σε ονειρικές αποχρώσεις και χειροποίητες λεπτομέρειες.



Ας ζήσουμε ένα τροπικό καλοκαίρι, φορώντας μία εξωτική ορχιδέα σε κόσμημα από τη σειρά “White Orchid”. Μέσα στα ευαίσθητα πέταλά της ζωγραφίζεται η αγνή αγάπη. Συνδύασε τα σύμβολα και τα σκουλαρίκια από λευκό σμάλτο της σειράς με ένα μαυρισμένο κορμί που θα μυρίζει καρύδα. Τώρα που το σκέφτομαι ένας από τους λόγους που μου αρέσουν τα κοσμήματα Pandora είναι πως πέρα από τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία, σου προσφέρουν το όνειρο, τη μαγεία. Ναι, αυτό κάνει η καλοκαιρινή συλλογή της "Colour of Paradise". Σου δημιουργούν μία προδιάθεση να ζήσεις την περιπέτεια, να διαδώσεις την καλή σου ενέργεια, να αφήσεις την εξωστρέφειά σου να ανθίσει και τελικά να ζήσεις.

Πάντα με στιλ. Το δικό σου μοναδικό στιλ.