REAL LIFE TODAY I LOVE

Και τώρα πώς μπαίνουμε στα χειμωνιάτικα;


Τζένη Μπαλατσινού

7 Σεπτεμβρίου 2017

jennybalatsinou1.jpg

Και όσο η ζέστη κρατάει αρνούμαστε να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας κομμάτια που μας συντρόφευσαν στις διακοπές και στην παραλία, με ρούχα γραφείου. Να κάνουμε τη μετάβαση από το loose στιλ του καλοκαιριού στο stylish του χειμώνα.

Σε αυτό το τεύχος του ΗΟΡΕ  the email edition που ονομάσαμε Sunny Side Up και θα βρείτε στο inbox σας όσες έχετε γραφτεί σε αυτό (αν δεν έχετε γραφτεί ακόμα πατήστε εδώ), η Μαρία ανέλαβε να βρει τρόπους για να μην αποχωριστούμε ακόμα τα καλοκαιρινά κομμάτια, αλλά να τα φορέσουμε και με τις πρώτες δροσούλες (βλ.Summer to Autumn). Η Τίνα μας προτείνει κομψά αλλά loose χτενίσματα για την πόλη (βλ. Πρώτες Βοήθειες), και η Αφροδίτη ανέλαβε να βρει όλα τα second hand σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τι να αναζητήσουμε σε αυτά ώστε να ψωνίσουμε σαν experts και να ανανεώσουμε πολύ οικονομικά την γκαρνταρόμπα μας (βλ. Second Hand). Ενώ η Νίκη μας δείχνει τρόπους να κρατήσουμε την καλοκαιρινή λιακάδα μέσα μας (βλ. Καλοκαίρι για πάντα) ακόμα και το χειμώνα.

Μπορεί η ημέρα που μαζεύω τα σορτσάκια και τα μαγιώ για να ξεχειμωνιάσουν στην αποθήκη ή το πατάρι να είναι από τις πιο μελαγχολικές της χρονιάς, αλλά ταυτόχρονα τη στιγμή που ανοίγω τα χειμωνιάτικα και ξανασυστήνομαι στο αγαπημένο μου δερμάτινο τζάκετ, ή στο μαύρο skinny τζιν που πάει με όλα, γεμίζω χαρά. Χαρά γιατί τελικά μου αρέσει και το stylish. Χαρά για όσα καινούργια έρχονται.

Enjoy! 

Το HOPE magazine the e-mail edition κυκλοφορεί κάθε 15 ημέρες με όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη μόδα, την ομορφιά, την αισθητική, το deco. Για να το βρείτε κι εσείς στο inbox σας, γραφτείτε εδώ.