REAL LIFE TODAY I LOVE

Η ζωή μας, μία θάλασσα στιγμών


Τζένη Μπαλατσινού

25 Σεπτεμβρίου 2017

mg-6926-edit-edit.jpg

Γι αυτό να ζείτε την κάθε σας μέρα όχι σαν να τα ήταν η τελευταία, αλλά σα να ήταν η πρώτη. Με αυτή τη λαχτάρα και τη χαρά και την απουσία φόβου. "Ζω κάθε υπέροχη στιγμή της καθημερινότητάς μου", αυτό είναι το mantra μου.

Ξέρετε τι όμορφα αισθάνομαι όταν πλένω το πρόσωπό μου το πρωί με κρύο νερό και σαπούνι και μετά σκουπίζομαι σε μία μυρωδάτη καθαρή πετσέτα; Όταν ο γιος μου με φιλάει στο μάγουλο λίγο πριν φύγει για το σχολείο και τον αγκαλιάζω σφιχτά σα να ήταν ένα φρέσκο τσουρεκάκι. Όταν έρχομαι στο γραφείο και η καλημέρα που λέμε με τους συνεργάτες μου στη δουλειά βγαίνει μέσα από την καρδιά μας και δεν είναι μία ακόμα τυπική λέξη, που τα χείλη λένε από ρουτίνα. Ακόμα και στο τέλος της ημέρας, όταν φθάνει η στιγμή να κάνω τη δική μου αξιολόγηση για το αν κατάφερα να κάνω όλα όσα είχα στο πρόγραμμά μου ή όχι, είναι κάτι το οποίο φροντίζω να απολαμβάνω. Ναι, φτιάχνω ατμοσφαιρα.

Όλη μας η ζωή άλλωστε είναι μία μεγάλη ατμόσφαιρα, ένα σκηνικό μέσα στο οποίο υποδυόμαστε ρόλους και το κάνουμε με τρόπο απολαυστικό. Σα σε γιορτή. Με κοιτάω στον καθρέφτη και με παρατηρώ. Φοράω τα χρωματιστά μου ρούχα και τα κοσμήματα PANDORA, από τη νέα της φθινοπωρινή συλλογή. Δροσερές ασημί, θερμές χρυσές και vintage ροζ μεταλλικές αποχρώσεις, πρωταγωνιστούν στα σχέδια της νέας συλλογής και δημιουργούν απροσδόκητους συνδυασμούς. Όμορφα γεωμετρικά σχήματα, εντυπωσιακά σύμβολα σε ιριδίζουσες ροζ, χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις, που αποτελούν την ιδανική προσθήκη στα βραχιόλια του φθινοπώρου. Είπα φθινόπωρο και σκέφτηκα πόσο ιδανική είναι αυτή η εποχή για να θέσεις νέους στόχους, για ακόμα πιο πολλές εμπειρίες.

Ας ζήσουμε λοιπόν!