REAL LIFE TODAY I LOVE

Πες ναι στην φυσική σου ομορφιά


Τζένη Μπαλατσινού

14 Μαρτίου 2018

a1222504.jpg

Ήρεμοι τόνοι σε μαλλιά, μακιγιάζ ακόμα και στα νύχια, όλα συντελούν στο να αναδείξουμε η καθεμία από εμάς τη μοναδικότητά της και τη δική της ομορφιά.

Προσωπικά, τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους ανοιξιάτικους και τους θερινούς μήνες αποφεύγω όσο το δυνατόν περισσότερο το μακιγιάζ και θέλω το πρόσωπό μου να δείχνει υγιές, λαμπερό και φυσικό. Αλλωστε σε μία χώρα σαν την Ελλάδα, ακριβώς επειδή έχει τόσο μεγάλη ηλιοφάνεια είναι γενικότερα καλό να αποφεύγουμε τις βαριές βάσεις, ενώ πρέπει να προσέχουμε να βάζουμε τη σωστή ποσότητα make up και να την απλώνουμε ομοιόμορφα.

Για να έχουμε λοιπόν ένα υγιές και λαμπερό δέρμα το μυστικό είναι η ενυδάτωση μαζί με τον σωστό καθαρισμό, βήματα απαραίτητα στην καθημερινή μου ρουτίνα. Δε ξεχνώ να καθαρίζω σχολαστικά το πρόσωπό μου κάθε βράδυ ενώ προσπαθώ να πίνω άφθονο νερό μέσα στη μέρα μου. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνω να έχω μία υγιή επιδερμίδα και το μόνο που χρειάζομαι για να πετύχω ένα natural look, είναι μία ελαφριά βάση. Και είναι αλήθεια πως αν βρεις το σωστό foundation, τότε το φυσικό αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο.

Για μένα "σωστό foundation" είναι αυτό που δεν είναι “βαρύ”, δεν “σπάει”, δίνει ομοιόμορφη κάλυψη και βέβαια διατηρείται για ώρες.

Και τελικά βρήκα όλα τα παραπάνω στοιχεία στο Estee Lauder Doube Wear Stay-inPlace Makeup. Η ελαφριά υφή του, η ομοιόμορφη κάλυψη και το ότι διατηρείται αναλλοίωτο το αποτέλεσμα της βάσης έως και 24 ώρες είναι κάποιοι από τους λόγους που με έχουν κάνει να το ξεχωρίσω.

Στην έντονη καθημερινότητά μου, αυτό το oil-free, oil-controlling makeup είναι το προϊόν που χρειάζομαι αφού είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία, δε δημιουργεί και δε φράζει τους πόρους ενώ έχει και δείκτη προστασίας SPF10, ας μην ξεχνάμε την απαραίτητη αντηλιακή μας προστασία.

Με μία σωστή βάση λοιπόν, λίγο ρουζ, μάσκαρα και ένα απαλό κραγιόν είμαστε έτοιμες να αναδείξουμε τον πιο όμορφο εαυτό μας και να απολαύσουμε την άνοιξη έρχεται!

xxx

Τζένη